SK Ambulant

Lentis Ouderen- en Volwassenenpsychiatrie helpt volwassenen met psychische of psychiatrische problemen. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die onze specialistische zorg nodig heeft en bieden een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn dynamisch en innovatief en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen.


Psychiater


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychiater voor het Poliklinisch team Stadskanaal voor 24-32 uren per week.

U heeft een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater en bent BIG-geregistreerd. U heeft affiniteit en ervaring met de behandeling van de SGGZ doelgroep. U kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorisch kaders en procedures en op basis van het behandelplan. Daarnaast bent u flexibel, collegiaal en ondernemend.

Voelt u zich aangesproken tot onze manier van werken en de kernwaarden : toegankelijk, optimistisch en specialistisch en bent u enthousiast over het samenwerken met ketenpartners, met hart voor de ambulante psychiatrie? Dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet.

Wij bieden binnen een multidisciplinair team diagnostiek en behandeling aan patiënten met onder meer stemmingstoornissen/angst/persoonlijkheidsstoornissen en vooral een combinatie hiervan. Er is een nauwe samenwerking met Fact en Kort Durende Dagbehandeling. We zijn op zoek naar een psychiater die het boeiend vindt om het vak in de breedte uit te oefenen en dat in een overzichtelijke context met betrokken medewerkers.

Wat houdt de functie in?

  • Als psychiater bent u werkzaam binnen een multidisciplinair team
  • U werkt in de specialistisch generalistische zorg (SGGZ)
  • Participatie in de 24- uurs dienst
  • U verricht psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van de behandeling
  • U overlegt met het team en adviseert het team over complexe problematiek en behandeling
  • Een actieve rol in de communicatie, advisering en consultatie naar de huisartsen en ketenpartners, alsmede psychiatrische consulten in een naburig algemeen ziekenhuis
  • Coachen en superviseren van behandelaren en opleidelingen
  • Bijdragen aan ontwikkeling en innovaties binnen de curatieve zorg
  • Zorgdragen voor een veilig, gezond en professioneel behandel- en werkklimaat
  • Werken in een professionele en dynamische werkomgeving binnen een zelfstandig, professioneel, deskundig, enthousiast en betrokken team.

Wat bieden wij?

Het salaris is volgens de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de cao GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Vragen? Bel ons en wij vertellen u graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij dhr. Robin Kist, manager algemene zaken, tel. 06 20096545 of dhr. Roelf Schoenmaker, teamleider 06-13361784.

Geïnteresseerd?

Graag online solliciteren middels het sollicitatieformulier.

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De afdeling HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur, tel. 050 - 409 7075.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
12-04-2020

Startdatum:
26-03-2020

Locatie:
Stadskanaal

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Roelf Schoenmaker
tel.: 0596-64 91 91
mobiel: 06-13 36 17 84

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: