ATN

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) van Jonx is een onderdeel van het cluster Jonx Autisme. Het ATN biedt specialistische ambulante diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met een autisme spectrumstoornis, hun gezinsleden en andere betrokkenen. We hebben vestigingen in Drachten, Groningen en Hoogeveen. Vernieuwing van behandelvormen, samenwerking met anderen en wetenschappelijk onderzoek staan hoog in ons vaandel. Het ATN Groningen heeft het keurmerk TOPGGz.


(kinder- en jeugd) Psychiater


In-/extern

Wie zoeken wij?

Het Autisme Team Noord-Nederland heeft voor de locaties Groningen en Friesland ruimte voor een (kinder- en jeugd) psychiater. Het aantal uren is bespreekbaar.

Haal jij als (kinder- en jeugd) psychiater het beste uit jezelf voor mensen met autisme?

We zoeken een collega die elke dag weer het beste uit zichzelf wil halen voor mensen met autisme en voor de mensen in zijn/haar omgeving.

Je hebt een voltooide opleiding tot (kinder- en jeugd)psychiater. Je hebt interesse in het brede zorgveld van de kinder- en jeugdpsychiatrie, waaronder ook kennis van mensen met een autisme spectrum stoornis.

Je kunt zelfstandig functioneren, schuwt verantwoordelijkheid niet en je beschikt in hoge mate over sociale vaardigheden.

Wat houdt de functie in?

Als psychiater heb je een centrale rol in de (functionele) diagnostiek, de behandeling en timing van interventies. Je werkt in- en extern goed samen met collega's en samenwerkingspartners en geeft supervisie aan medewerkers. Je levert een bijdrage aan het behoud en de verdere ontwikkeling van de topklinische zorg. Daarnaast neem je deel aan de K&J 24 uursdienst van Jonx.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en professionele werkplek in een complex werkveld met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Goede bij- en nascholing, met ruimte voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie. Het salaris is ingedeeld in de Salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGZ.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan - tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen - en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij mevrouw dr. I.D.C. van Balkom (directeur Jonx) via 050-4097034 en/of de heer M.R. Fokkens (manager algemene zaken, cluster autisme) via 050-4097012.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 28 juni aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur via 050 - 409 7007.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
28-06-2020

Startdatum:
04-05-2020

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: