Dignis

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken collega’s die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.


Verpleegkundige


Dignis is specialist in ouderenzorg en maakt onderdeel uit van Lentis. Als verpleegkundige verzorg, verpleeg en begeleid jij ouderen met psychiatrische problemen. Het welbevinden van je cliënt en de wensen van je cliënt en zijn of haar naasten staan hierbij centraal.

Het werk dat je doet kan zwaar zijn, zowel fysiek als geestelijk. Mede daarom geloven wij bij Lentis in het belang van een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Lentis zijn we trots dat op het werk dat wij doen. Hier werken doorzetters. Het werk dat je doet is belangrijk. Daarom investeren we graag in jou. Zo krijg je bij ons alle ruimte om te blijven leren, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen.

Dit ga je doen als Verpleegkundige bij Dignis

Als Verpleegkundige bij Dignis heb je verschillende werkzaamheden. Jij verzorgt en verpleegt jouw cliënten volgens het zorg/leefplan. Zo verricht je verpleegtechnische handelingen en controleer en verstrek je de medicatie van jouw cliënten. Daarnaast stimuleer en begeleid je de zelfredzaamheid van jouw cliënten, bijvoorbeeld op huishoudelijk gebied.

Ook rapporteer jij over de lichamelijk en psychische toestand van jouw cliënten. Indien nodig stel jij na overleg met het team het zorg/leefplan bij.

Verder:

  • Informeer je cliënten en hun naasten over de situatie.
  • Zorg je voor een veilige en rustige woonomgeving.

 

 

Ben jij de Verpleegkundige die we zoeken?

Dignis Lentis heeft een vacature voor een betrokken en deskundige Verpleegkundige. Jij haalt zichtbaar voldoening uit je werk en voelt je betrokkenen bij je oudere cliënten. Een goede communicatie en samenwerking met familie en mantelzorgers is voor jou belangrijk.  

Jij hebt een frisse blik en neemt ruimte om verbeteringen uit te voeren. Jij stelt je flexibel op, af en toe een nachtdienst draaien is voor jou bijvoorbeeld geen probleem.

 Verder:

  • Heb je een diploma tot verpleegkundige en ben je BIG geregistreerd.
  • Neem je regie en verantwoordelijkheid over je werk.
  • Werk je goed samen met collega’s binnen en buiten je discipline.
  • Blijft je ontwikkelen binnen je vakgebied. Dit kan je o.a doen door Lentis e-learning.
  • Aantal uur in overleg

Wij hebben veel te bieden

Bij Dignis waarderen we onze werknemers. Het werk dat je doet is zwaar. Mede daarom bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris, conform de cao VVT. Ook krijg je bij ons meteen een vast contract en bouw je een gunstig pensioen op. Wij geloven in een constante ontwikkeling van onze medewerkers en bieden daarom trainingen en opleidingen aan. Ook kom je te werken in een hecht en betrokken team. Werken bij Lentis gaat gepaard met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan ons fietsenplan, gebruik maken van een fitnessabonnement of profiteren van een tablet-/laptop regeling.

Daarnaast bieden wij je:

  • Een eindejaarsuitkering
  • Korting bij (zorg) verzekeringen
  • Een regeling aanvullende reiskosten

Dit is Dignis

Dignis is onderdeel van Lentis. Jaarlijks helpt Lentis ruim 30.000 mensen met psychische en psychiatrische problemen en mensen met ouderenproblematiek.

Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij de mensen thuis en als dat niet meer lukt in één van onze locaties. Onze verzorgingshuizen, verpleeghuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten zijn te vinden in de stad Groningen en in Noord-Drenthe.

De locaties van Dignis vindt je vooral in de stad Groningen, en de kop van Drenthe (Eelde, Annen, Zuidlaren en Norg).

Kom jij ook bij ons werken?

Solliciteer direct!

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Ploegendienst

Sluitingsdatum:
19-04-2020

Startdatum:
16-12-2019

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Astrid Scheffer
mobiel: +31 06-21377901

Company homepage:
http://www.lentis.nl