Kliniek Groningen

De Kliniek Groningen is onderdeel van Zorggroep Volwassenenpsychiatrie en valt onder het cluster Acute Zorg en kortdurende behandeling. De Kliniek is ontwikkeld naar een state-of-the-art High Intensive Care (HIC) kliniek. Daarnaast is binnen het cluster Intensive Home Treatment (IHT) vormgegeven. De kliniek en het team IHT werken nauw met elkaar samen.

Wij zijn een dynamisch team in de stad Groningen dat voortdurend een hoge mate van professionaliteit nastreeft. We zijn toegankelijk en behandelen/begeleiden met een optimistische en positieve insteek. Werken aan herstel betekent bij ons ook bezig zijn met een gezonde leefstijl. Als team werken we samen aan een optimale wisselwerking tussen patiënten, de betrokken teamleden en familieleden, met heldere behandel- en begeleidingsdoelen voor ogen, gericht op herstel en het zo snel mogelijk weer laten participeren in het sociaal- en maatschappelijk leven van de patiënt.
Psychiaters


Wie zijn wij?

Lentis Volwassenenpsychiatrie biedt specialistische ambulante en klinische behandeling, crisishulp en als het nodig is 24 uur per dag zorg. Leidend in de zorg is herstel van de patiënt en kwaliteit van leven. Lentis Volwassenenpsychiatrie heeft een breed aanbod in zowel stad als regio, staat midden in de samenleving, waarbij er veel wordt samengewerkt met allerlei maatschappelijke partners. 

De Kliniek Groningen is onderdeel van Zorggroep Volwassenenpsychiatrie en valt onder het cluster Acute Zorg en kortdurende behandeling. De ambitie is om de kliniek verder te ontwikkelen naar een state-of-the-art High Intensive Care (HIC) kliniek. Daarnaast wordt binnen het cluster Intensive Home Treatment (IHT) vormgegeven. De Kliniek en het team IHT werken nauw met elkaar samen. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste Psychiaters voor 32 - 36 uren per week.

Wat vragen wij?

  • een afgeronde opleiding tot psychiater, BIG en AGB geregistreerd, en kennis van de wet BOPZ;
  • affiniteit en ervaring met klinisch werken en ziet het als een uitdaging de klinische/acute keten binnen Lentis Volwassenenpsychiatrie mede vorm en inhoud te geven;
  • u bent enthousiast, flexibel, evenwichtig, in staat de uitgezette behandellijn vast te houden, gericht op samenwerking en u heeft een goed relativeringsvermogen met een gezonde dosis humor;
  • goede contactuele vaardigheden zijn noodzakelijk, daar een opname binnen de High Intensive Care van tijdelijk aard is en een goede samenwerking met interne en externe ketenpartners vraagt;
  • u draait als psychiater mee in de 24-uurs diensten, mede daarom moet u in bezit zijn van een rijbewijs. 

Wat houdt de functie in?

Het team is op zoek naar een gedreven, verbindende professional. Als afdelingspsychiater geeft u, samen met de teamleider, leiding aan één van de afdelingen in de kliniek. Samen met het multidisciplinair team levert u een actieve bijdrage aan de toepassing en doorontwikkeling van HIC zorg. Vanuit een heldere zorginhoudelijke visie levert u een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van het beleid van de kliniek. De nadruk van de werkzaamheden ligt op diagnostiek en crisisbehandeling van patiënten met een breed scala aan acute psychiatrische toestandsbeelden. Daarbij heeft u regelmatig te maken met maatregelen in het kader van de wet BOPZ. Tevens geeft u supervisie aan arts-assistenten en verpleegkundig specialisten.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld conform de Salarisschaal Medisch Specialisten (AMS) conform de CAO GGZ.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, mits u voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Daarnaast bieden wij u een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijgt u bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kunt u desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen. 

Vragen? Bel ons en wij vertellen u graag meer

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de heer E. de Jong, manager algemene zaken, telefoonnummer 06 57475865 of de heer B. Takkenkamp, psychiater, telefoonnummer 0597-456742

Geïnteresseerd?

Online solliciteren kan via www.werkenbijlentis.nl 

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050-409 73 03.

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Ploegendienst

Sluitingsdatum:
31-12-2019

Startdatum:
03-04-2019

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl