Dignis Flexpool

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken collega’s die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.


Flexwerkers woonzorgassistenten, verzorgenden IG en/of verpleegkundigen


Wie zoeken wij?

Ten behoeve van de zorggroep Dignis zijn wij voor de Flexpool per direct op zoek naar enthousiaste Flexwerkers woonzorgassistenten, verzorgenden IG en/of verpleegkundigen Het betreffen dienstverbanden van minimaal 16 uur per week (44,44%) en maximaal 24 uur per week (66,67%).

Het gaat om locaties in Groningen, Eelde, Zuidlaren, Norg en Annen.

Hiervoor ben je een gediplomeerd helpende, verzorgende IG of verpleegkundige met BIG registratie.
Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk. Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.

Wat houdt de functie in?

  • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
  • Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
  • Waar dat nodig is, geef je zorg en behandeling.
  • Je volgt hierbij het zorg/leefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.
  • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten.
  • Daarnaast verricht je verpleegtechnische handeling conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/leefplan.

Wat bieden wij?

Een afwisselende, uitdagende functie waarbij het leveren van individuele zorg en begeleiding aan cliënten op basis van zorgplannen centraal staat, daarnaast een boeiende en dynamische baan in een professionele werkomgeving met veel ruimte voor vindingrijkheid. Het salaris voor de functie woonzorgassistent is ingedeeld in FWG functiegroep 25, de functie verzorgende in FWG functiegroep 35 en de functie van verpleegkundige is ingedeeld in FWG functiegroep 45, conform de CAO VVT.  De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO VVT. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Vragen? Bel ons we vertellen je graag meer!

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij: de heer S. van Winden, locatiemanager, te bereiken via 06-29054321.

Voor meer informatie over de verschillende locaties van Dignis, verwijzen wij u naar onze website www.lentis.nl.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 3 november a.s.

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 – 409 7007. Buiten deze tijden kunt u mailen naar hrservice@lentis.nl of rechtsstreeks bellen naar de HR assistent via tel.: 050-4097881

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe
Groningen

Werkuren:
Flexwerken

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
03-11-2019

Startdatum:
30-09-2019

Locatie:
Groningen - Eelde - Zuidlaren - Norg - Annen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Sjoerd van Winden
tel.: +31 06-29054321

Company homepage:
http://www.lentis.nl