PsyQ

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum en Zwolle.Klinisch psycholoog


Wie zijn wij?

PsyQ is een vernieuwende aanbieder van toegankelijke specialistische geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen. PsyQ wil een positieve bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van haar patiënten. Dit doen wij door effectieve en betaalbare zorg te leveren. Het herstel van het functioneren van de patiënt is daarbij ons belangrijkste uitgangspunt.

Wie zoeken wij?

Voor onze PsyQ vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een BIG-geregistreerde klinisch psycholoog voor

24 - 32 uren per week. Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, aangevuld met een opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en opleiding tot klinisch psycholoog. Het hebben van ervaring met de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen (schematherapie) en psychotrauma is een pré.

Je beschikt over de volgende competenties: ondernemend, klantgericht, resultaatgericht en samenwerken.

 

Wat houdt de functie in?

  • Doen van intakes en het opstellen en ontwikkelen van behandelplannen;
  • In multidisciplinair teamverband, bijdragen aan het opstellen van behandelplannen, het evalueren en zonodig bijstellen daarvan;
  • Uitvoeren van complexe psychodiagnostiek, het herformuleren van vraagstellingen van het multidisciplinair behandelteam in onderzoekstermen, het opstellen van een onderzoeksplan en selecteren van de daarbij passende methodieken;
  • Uitvoeren/laten uitvoeren van psychodiagnostisch  onderzoek, het interpreteren van de resultaten, schrijven van een onderzoeksrapport;
  • Uitvoeren van behandelingen van (complexe) problematiek bij volwassenen;
  • Invulling geven aan Regiebehandelaarschap;
  • Geven van werkbegeleiding en supervisie; deelnemen aan intervisie;
  • Desgevraagd geven van interne en externe consultatie en voorlichting/ presentaties.

 

Wij hebben veel te bieden

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 70, conform de CAO GGZ. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Je gaat werken in een klein enthousiast team met een goede onderlinge samenwerking en korte lijnen. Er wordt generalistisch gewerkt met een gevarieerde cliëntenpopulatie.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij onze vestiging in Apeldoorn, bereikbaar via telefoonnummer: (055) 527 63 30. 

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 27 oktober 2019.  

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur, tel. 050 - 409 73 03.

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Gelderland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
27-10-2019

Startdatum:
15-04-2019

Locatie:
Apeldoorn

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl