Autisme Team Noord-Nederland

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) van Jonx is een onderdeel van het cluster Jonx Autisme. Het ATN biedt specialistische ambulante diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met een autisme spectrumstoornis, hun gezinsleden en andere betrokkenen. We hebben vestigingen in Drachten, Groningen en Hoogeveen. Vernieuwing van behandelvormen, samenwerking met anderen en wetenschappelijk onderzoek staan hoog in ons vaandel. Het ATN Groningen heeft het keurmerk TOPGGz.


Klinisch Psycholoog


In-/extern

Haal jij als klinisch psycholoog het beste uit jezelf voor mensen met autisme?

Binnen het Autisme Team Noord-Nederland Drenthe is er per direct een vacature voor een

Klinisch Psycholoog

28 - 32 uur per week

We zoeken een collega die ons team willen komen versterken. Een collega die elke dag weer het beste uit zichzelf wil halen voor volwassenen met autismespectrumstoornis.

We zijn enthousiast en veelzijdig

Onze kracht is ons enthousiasme, ervaring en veelzijdige deskundigheid! We hebben een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater,  gezondheidszorg psychologen, basis psychologen, orthopedagogen, verpleegkundigen, ambulant agogisch begeleiders  en secretaresses.

Gevarieerd

Ons werk is gevarieerd. In de eerste plaats natuurlijk omdat ieder mens met een autismespectrumstoornis weer anders is. En ook omdat er geregeld sprake is co-morbiditeit, zoals angst, depressie of trauma.

Individueel met aandacht voor het systeem

Ons individuele behandelaanbod bestaat onder andere uit psycho-educatie, emotieregulatie, gedragsverandering en het vergroten van het zelfbeeld. We maken veel gebruik van CGT, EMDR en technieken vanuit de oplossingsgerichte therapie. Daarnaast betrekken we ook het systeem actief bij de behandeling.

Groepsaanbod

Naast de individuele behandeling bieden we een ruim groepsaanbod: o.a. psycho-educatie cursussen, een vrouwengroep voor vrouwen met ASS en een partner relatie cursus (RELASS).

Wat ga je bij ons doen?

  • Het verrichten van intakes en psychodiagnostisch onderzoek.
  • Deelnemen aan multidisciplinair overleg en vervullen van coördinerende rol als regiebehandelaar in het zorgproces/behandeltraject.
  • Behandelplannen opstellen, uitvoeren en evalueren.
  • Actief bijdragen aan vernieuwing, de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma en de afdeling.
  • Coachen en superviseren van behandelaren binnen en buiten ons team.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog met BIG registratie.
  • Ervaring en kennis van autismespectrumstoornissen is een pré.
  • Goede contactuele en schriftelijke vaardigheden.
  • En: enthousiasme en een pro-actieve inslag.

Wat ga je verdienen?

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 70, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Ten behoeve van de accreditatie voor klinisch psycholoog is er jaarlijks een persoonlijk budget beschikbaar van € 3500,- naar rato van het dienstverband.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Bel of mail ons. We vertellen je graag meer!

Anneke van Diermen, teamleider algemene zaken, telefoonnummer 06 231 234 86 of via email: a.vandiermen@lentis.nl

Anita Schulte, teamleider inhoudelijke zaken, telefoonnummer 0528-229930 (secretariaat) of via email: akm.schulte@lentis.nl

Wil je solliciteren?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 10 november 2019.

Je kunt je sollicitatie richten aan de Anneke van Diermen teamleider algemene zaken ATN Drenthe.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007.

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
10-11-2019

Startdatum:
07-10-2019

Locatie:
Hoogeveen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Anneke van Diermen
mobiel: 06-23123486

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: