Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.


GZ psycholoog regioteam Oldambt


In 2019 slaat Lentis een nieuwe weg in. Door te werken met een multidisciplinair team per regio, willen we binnen die regio bereikbaar en benaderbaar zijn voor mensen met zorgvragen en beter op hun vragen inspelen. Waar we eerder werkten met verschillende teams zoals Ouderen, Jeugd, FACT en Poliklinieken gaan we deze zorg nu vanuit één team leveren dichtbij de cliënt.

De regio Oldambt start medio juni 2019 als eerste met deze nieuwe aanpak. We starten met vier Wijk GGZ teams, bestaande uit vijftien medewerkers met verschillende expertises, zodat er kennis aanwezig is van iedere doelgroep. Extra specialisme kan door middel van de expert netwerken worden ingevlogen. Hiervoor zijn we voor de doelgroep EPA op zoek naar een GZ-psycholoog voor 20 tot 28 uur per week.

Heb jij de deskundigheid en ondernemingslust in huis om binnen de regio optimale zorg te verlenen én van ons nieuwe programma een succes te maken? Dan pas jij in ons team!

Dit ga je doen als GZ-psycholoog

Je bent GZ-psycholoog binnen een Wijk GGZ team. Een team is verantwoordelijk voor ongeveer 300 patiënten, van jong tot oud, met een psychiatrische aandoening. Als Verpleegkundig Specialist verricht je intakes en (psycho) diagnostiek bij volwassenen. Stel je behandelplannen op die je evalueert en weer bij stelt met de patiënt en zijn of haar naasten. Je onderhoudt korte lijnen met onze ketenpartners in de wijk.

Verder:

  • Voer je individuele behandelingen uit op basis van cognitieve gedragstherapie
  • Geef je psycho educatie aan cliënten en hun naasten
  • Zoek je de verbinding op en werk je actief mee aan de ontwikkeling op het gebied van EPA doelgroep
  • Ben je opzoek naar vernieuwing en verbetering
  • Lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons verandertraject zorg dichtbij
  • Neem je deel aan expert netwerken

Ben jij de GZ-psycholoog die we zoeken?

Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog met aantoonbare ervaring in brede psychologische diagnostiek en de behandeling van patiënten. Je gelooft in herstelondersteunende zorg, geleverd vanuit één team en daarmee zo dicht mogelijk bij de patiënt. Je vindt het leuk en uitdagend om team, andere disciplines en instanties te adviseren, informeren én te inspireren. Als geen ander weet je vakkennis en creativiteit te combineren om met je collega’s tot de juiste zorg voor je patiënten te komen.

Verder pas je in ons team wanneer je:

  • Proactief, toegankelijk en flexibel bent en beschikt over uitstekende communicatieve en reflectieve vaardigheden.
  • Knelpunten in de uitvangen van werkzaamheden zelfstandig kan oplossen
  • Gemakkelijk samen in teamverband werkt op het gebied van kwaliteit en klantgerichtheid
  • Een enthousiaste beroepsbeoefenaar bent en affiniteit hebt in het werken met de EPA doelgroep

We hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als GZ-psycholoog binnen ons nieuwe programma vragen veel flexibiliteit, pro-activiteit en vakinhoudelijk deskundigheid. Dat waarderen we zeer. Je krijgt een vast contract en het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 65 conform de cao GGZ. Graag gaan wij in gesprek over je eigen plannen en ambities binnen Lentis. 

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenfonds, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, deelname aan het fietsenplan, een eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Wie zijn wij

Jaarlijks helpt Lentis ruim 30.000 kinderen, jongeren en volwassenen met psychische en psychiatrische problemen en mensen met ouderenproblematiek. Wij bieden deskundige en kwalitatief goede zorg vanuit onze verschillende zorggroepen en diensten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Met ons nieuwe programma wil Lentis tegemoet komen aan de veranderende zorgvraag. Vrijwel iedere burger heeft op enig moment in het leven vragen over geestelijke gezondheid, ouderdom en ondersteuning of zorg thuis. Door te werken met Wijk GGZ teams wil Lentis inspelen op deze vragen in samenhang met de omgeving, de regio waar Lentis actief is. Meer weten? Bekijk dan

https://www.youtube.com/watch?v=ClGeqS6271I&feature=youtu.be

Je bent welkom!

Neem voor meer informatie contact op met Jeannette van Dijk, teamleider Winschoten, 0597-456765. Ze vertelt je graag meer!

Solliciteren?

Solliciteren kan online tot en met 6 oktober  aanstaande.

Problemen met het online solliciteren? Bel de afdeling HR op tel. 050.409 7006.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
06-10-2019

Startdatum:
17-05-2019

Locatie:
Winschoten

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl