Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.


Psychiater regioteam Oldambt


In 2019 slaat Lentis een nieuwe weg in. Door te werken met een multidisciplinair team per regio, willen we binnen die regio bereikbaar en benaderbaar zijn voor mensen met zorgvragen en beter op hun vragen inspelen. Waar we eerder werkten met verschillende teams zoals Ouderen, Jeugd, FACT en Poliklinieken gaan we deze zorg nu vanuit één team leveren dichtbij de cliënt.

De regio Oldambt start medio juni 2019 als eerste met deze nieuwe aanpak. We starten met vier Wijk GGZ teams, bestaande uit vijftien medewerkers met verschillende expertises, zodat er kennis aanwezig is van iedere doelgroep. Extra specialisme kan door middel van de expert netwerken worden ingevlogen. Hiervoor zijn we voor de doelgroep EPA op zoek naar een Psychiater voor 24 tot 36 uur per week.

Heb jij de deskundigheid en ondernemingslust in huis om binnen de regio optimale zorg te verlenen én van ons nieuwe programma een succes te maken? Dan pas jij in ons team!

Dit ga je doen als psychiater

Je bent psychiater binnen een Wijk GGZ team. Een team is verantwoordelijk voor ongeveer 300 patiënten, van jong tot oud, met een psychiatrische aandoening. Als psychiater stel je behandelplannen op in samenspraak met de patiënt en zijn of haar naasten. Tevens verricht je psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van de behandeling. Je onderhoudt korte lijnen met onze ketenpartners in de wijk. Je overlegt met deelnemers rond de zorg en leefomgeving van je patiënt, zoals de familie, buren en buurt, politie, thuiszorg, huisarts enzovoort. Daarnaast adviseer je binnen het multidisciplinaire team over complexe problematiek tijdens de behandelingen. Aangezien je vakkundig en inspirerend bent, fungeer je tevens als coach en supervisor van behandelaren.

Verder:

  • Draag je in samenhang met ketenpartners bij aan ontwikkelingen en innovaties binnen het team
  • Zorg jij met je collega psychiater en algemeen teamleider voor een veilig, gezond en professioneel behandel- en werkklimaat
  • Lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons verandertraject zorg dichtbij
  • Neem je deel aan expert netwerken

Ben jij de psychiater die we zoeken?

Je bent een BIG-geregistreerde psychiater die affiniteit en bij voorkeur ook ervaring heeft met de behandeling van patiënten met ernstige psychiatrische problematiek. Je gelooft in herstelondersteunende zorg, geleverd vanuit één team en daarmee zo dicht mogelijk bij de patiënt. Als geen ander weet je vakkennis en creativiteit te combineren om met je collega’s tot de juiste zorg voor je patiënten te komen.

Verder pas je in ons team wanneer je:

  • Samenwerkingsgericht bent, maar ook uitstekend zelfstandig kunt werken
  • Resultaatgericht werkt, waarbij je de organisatorisch kaders en procedures in de gaten houdt
  • Flexibel en initiatiefrijk bent

Omdat je deelneemt aan de 24-uursdienst is het tot slot belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

We hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als psychiater binnen ons nieuwe programma vragen veel flexibiliteit, pro-activiteit en vakinhoudelijk deskundigheid. Dat waarderen we zeer. Je krijgt een vast contract en het salaris is ingedeeld conform de Salarisschaal Medisch Specialisten (AMS) conform de cao GGZ. Graag gaan wij in gesprek over je eigen plannen en ambities binnen Lentis.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenfonds, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, deelname aan het fietsenplan, een eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Wie zijn wij

Jaarlijks helpt Lentis ruim 30.000 kinderen, jongeren en volwassenen met psychische en psychiatrische problemen en mensen met ouderenproblematiek. Wij bieden deskundige en kwalitatief goede zorg vanuit onze verschillende zorggroepen en diensten in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Met ons nieuwe programma wil Lentis tegemoet komen aan de veranderende zorgvraag. Vrijwel iedere burger heeft op enig moment in het leven vragen over geestelijke gezondheid, ouderdom en ondersteuning of zorg thuis. Door te werken met Wijk GGZ teams wil Lentis inspelen op deze vragen in samenhang met de omgeving, de regio waar Lentis actief is. Meer weten? Bekijk dan

https://www.youtube.com/watch?v=ClGeqS6271I&feature=youtu.be

Je bent welkom!

Neem voor meer informatie contact op met Jeannette van Dijk, teamleider Winschoten, 0597-456765. Ze vertelt je graag meer!

Solliciteren?

Solliciteren kan online tot en met 6 oktober aanstaande.

Problemen met het online solliciteren? Bel de afdeling HR op tel. 050.409 7006.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
06-10-2019

Startdatum:
17-05-2019

Locatie:
Winschoten

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl