Autisme Team Noord-Nederland

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) van Jonx is een onderdeel van het cluster Jonx Autisme. Het ATN biedt specialistische ambulante diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met een autisme spectrumstoornis, hun gezinsleden en andere betrokkenen. We hebben vestigingen in Drachten, Groningen en Hoogeveen. Vernieuwing van behandelvormen, samenwerking met anderen en wetenschappelijk onderzoek staan hoog in ons vaandel. Het ATN Groningen heeft het keurmerk TOPGGz.


Gezondheidszorgpsycholoog


In-/extern

Wie zoeken wij?

We zoeken voor het ATN Drenthe in Hoogeveen een enthousiaste gezondheidszorgpsycholoog voor gemiddeld 28 – 32 uren per week.

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog met BIG registratie. Daarnaast sta je open voor of ben je in het bezit van het lidmaatschap VGCT. Je hebt ruime ervaring als psycholoog met cliënten met autisme en (complexe) psychiatrische problematiek. We gaan ervan uit dat je ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhoudt door middel van literatuurstudie en nascholing.

Wat houdt de functie in?

  • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en vervult een coördinerende rol als regiebehandelaar in het zorgproces/behandeltraject.
  • Je bent verantwoordelijk voor het behandelbeleid waardoor de continuïteit en kwaliteit van de te leveren zorg is gewaarborgd.
  • Je verricht intakes en psychodiagnostisch onderzoek.
  • Je geeft psycho-educatie aan kinderen / jeugdigen en hun ouders / systeem.
  • Je verricht behandelingen in een systeemgericht cognitief gedragstherapeutisch kader.
  • Je coacht en superviseert de behandelaren binnen ons team.
  • Je draagt actief bij aan vernieuwing en de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma en de afdeling.

Het betreft een veelzijdige functie. De gezondheidszorgpsycholoog verricht diagnostiek en behandeling aan volwassenen met autisme of het vermoeden van autisme vaak met bijkomende problematiek.

We zoeken iemand die het een uitdaging vindt om  de verdieping in de casuïstiek te zoeken en daarin actief wil samenwerken met collega's.

Wat bieden wij?

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 65, conform de cao GGZ.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Bij vragen kun je contact opnemen met Anita Schulte (teamleider inhoudelijke zaken) of met Anneke van Diermen (teamleider algemene zaken), te bereiken via het secretariaat via telefoonnummer 0528-229930.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 10 november aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 13:00 uur via 050 - 409 7007.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
10-11-2019

Startdatum:
07-10-2019

Locatie:
Hoogeveen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Anneke van Diermen
mobiel: 06-23123486

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: