Team 290

Team290 is opgericht in 2004 en verleent hulp aan thuiswonende mensen met dementie of waarbij het vermoeden van dementie bestaat. Wij bieden diagnostiek, consultatie en advies. Daarbij zijn we er ook voor de mantelzorger(s). Bij complexe problematiek bieden wij een behandeling en bij eenvoudigere problematiek draagt Team290 de cliënt in nauwe samenwerking over aan de eerste lijn.

Team290 werkt in de provincie Groningen en delen van Drenthe. Er bestaat een grote variëteit aan organisaties binnen de dementiezorg. Daarom steken we veel energie in externe samenwerkingsverbanden zodat we op de hoogte zijn van wat er speelt.Specialist Ouderengeneeskunde - Team290


Lentis Team290 (Team290) is er voor thuiswonende mensen met dementie of waarbij het vermoeden van dementie bestaat. Wij bieden diagnostiek, consultatie en advies en wanneer nodig een behandeling. Wij zijn een betrokken en gemotiveerd team van specialisten dat graag per 1 september versterking krijgt van een Specialist Ouderengeneeskunde (arts)

Ben je daadkrachtig, toegewijd en heb je een duidelijke visie op de ouderenzorg? Dan pas jij in ons team!

Ben jij de Specialist Ouderengeneeskunde die wij zoeken?

Als geregistreerde Specialist Ouderengeneeskunde wil jij je inzetten om je cliënten optimale zorg te bieden, zo dicht mogelijk aan huis. Daarbij heb je oog voor de levensstijl en wensen van jouw cliënten en zijn of haar naasten. Samen met je collega's streef je ernaar om de organisatie, de kwaliteit van zorg en behandeling voor de cliënt te verbeteren. Je bent daarom creatief en doortastend, maar kunt ook uitstekend knopen doorhakken wanneer er een besluit moet worden genomen. Dit zal leiden tot het verlenen van veilige en verantwoorde zorg, betere samenwerking en mooie resultaten.

Verder pas je in ons team wanneer je:

  • Graag in multidisciplinair teamverband werkt.
  • Prettig en helder communiceert met je cliënten, collega's en verwijzers.
  • Stressbestendig bent en het hoofd koel houdt in crisissituaties.
  • In het bezit bent van een rijbewijs en auto

Dit ga je doen als Specialist Ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je hoofdbehandelaar en daarmee verantwoordelijk voor de psychogeriatrische diagnostiek en voor het opstellen, evalueren en bijstellen van multidisciplinaire behandelplannen. De intakes vinden bij de cliënt thuis plaats. Ook zul je de behandeling (of onderdelen hiervan) uitvoeren en familiegesprekken voeren. Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je nauw samen met de verpleegkundige/casemanager en een psycholoog.

Verder:

  • Voer je crisisinterventies uit en bemiddel je bij opnames en verwijzingen.
  • Verricht je consultatie- en dienstverleningsactiviteiten.
  • Ben je verantwoordelijk voor de registratie, rapportage en dossiervorming.
  • Draag je bij aan het ontwikkelen van nieuw behandelaanbod.
  • Ben je aanwezig bij het MDO, waar de complexe casuïstiek wordt besproken.
  • Werk je optioneel in de diensten van de V&V onderdelen van Lentis/Dignis.

Het voordeel van je werk als hoofdbehandelaar in een ambulante functie is dat je veel vrijheid hebt. Zo plan je zelf de momenten van registratie, rapportage en dossiervorming in en staat het je vrij om deels thuis te werken.

Wij hebben veel te bieden

Als Specialist Ouderengeneeskunde speel jij een centrale rol in de hulpverlening aan mensen met (het vermoeden van) dementie. Dat waarderen we enorm. Je krijgt een goed salaris ingedeeld in FWG-functiegroep 75 overeenkomstig de cao GGZ en de ruimte en invloed om het beleid en de ontwikkeling van het behandelaanbod (mede) te bepalen. Daarnaast heb je de vrijheid je eigen planning te hanteren en je werkzaamheden zelf in te richten.

Tot slot bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder valt het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen – en de mogelijkheid een voordelig fitnessabonnement af te sluiten. Ook kom je in aanmerking voor een pensioenfonds, eindejaarsuitkering, de tablet-/laptop-regeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Je bent welkom!

Neem voor meer informatie of vrijblijvend overleg contact op met Corien Gosker, vestigingsmanager inhoudelijke zaken, via ce.gosker@team290.nl , 06 108 971 49 of via 050 522 38 00. Zij vertelt je graag meer.

Solliciteren?

Solliciteren kan online tot en met zondag 27 oktober aanstaande.

Problemen bij het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of rechtsstreek bellen naar de HR assistent via tel.: 050-4097881

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
27-10-2019

Startdatum:
14-10-2019

Locatie:
Winschoten / Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Corien Gosker
tel.: +31 0505223800
mobiel: 0610897149

Raoul Nap
mobiel: +31 0646067310

Company homepage:
http://www.lentis.nl