Kliniek Groningen

De Kliniek Groningen is onderdeel van Zorggroep Volwassenenpsychiatrie en valt onder het cluster Acute Zorg en kortdurende behandeling. De Kliniek is ontwikkeld naar een state-of-the-art High Intensive Care (HIC) kliniek. Daarnaast is binnen het cluster Intensive Home Treatment (IHT) vormgegeven. De kliniek en het team IHT werken nauw met elkaar samen.

Wij zijn een dynamisch team in de stad Groningen dat voortdurend een hoge mate van professionaliteit nastreeft. We zijn toegankelijk en behandelen/begeleiden met een optimistische en positieve insteek. Werken aan herstel betekent bij ons ook bezig zijn met een gezonde leefstijl. Als team werken we samen aan een optimale wisselwerking tussen patiënten, de betrokken teamleden en familieleden, met heldere behandel- en begeleidingsdoelen voor ogen, gericht op herstel en het zo snel mogelijk weer laten participeren in het sociaal- en maatschappelijk leven van de patiënt.
Basisarts /ANIOS


Wie zijn wij? 

Lentis Volwassenenpsychiatrie biedt specialistische ambulante en klinische behandeling, crisishulp en als het nodig is 24 uur per dag zorg. Leidend in de zorg is herstel van de patiënt en kwaliteit van leven. Lentis Volwassenenpsychiatrie heeft een breed aanbod in zowel stad als regio, staat midden in de samenleving, waarbij er veel wordt samengewerkt met allerlei maatschappelijke partners.

De Kliniek Groningen is onderdeel van Zorggroep Ouderen/Volwassenenpsychiatrie. De ambitie is om de kliniek verder te ontwikkelen naar een state-of-the-art High Intensive Care (HIC) kliniek. Daarnaast wordt binnen het cluster Intensive Home Treatment (IHT) vormgegeven. De Kliniek en het team IHT werken nauw met elkaar samen.

Wie zoeken wij?            

Wij zijn voor de Kliniek Groningen op zoek naar een Basisarts/ANIOS voor, bij voorkeur 36 uur per week. 

Je bent in het bezit van afgeronde academische opleiding geneeskunde, bij voorkeur aangevuld met werkervaring binnen de GGZ. Een BIG-, alsmede AGB registratie is vereist. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

 

Wat houdt de functie in?

Als Basisarts/ANIOS bij Lentis heb je verschillende werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel vormt het verlenen van somatische en psychiatrische zorg, maar jij verricht mogelijk ook wetenschappelijk onderzoek. Bij al jouw werkzaamheden staat je cliënt op plaats nummer één. Jij:

  • verricht (medisch) onderzoek en stelt een diagnose
  • bij het opstellen van een zorgplan
  • voert de somatische en/of psychiatrische behandeling uit
  • informeert verwijzers en hulpverleners over je cliëntparticipeert actief binnen de ontwikkeling van Intensive Home Treatment (IHT);
  • Je participeert in de 24-uurscrisisdienst.

Bij Lentis werken we binnen een multidisciplinair team. Iedereen heeft een belangrijke inbreng. Je voert overleg met het behandelteam waarmee je samenwerkt en helpt bij het opstellen van behandelbeleid. Ook het informeren van hulpverleners maakt deel uit van je baan als Basisarts. Zo kan iedereen van elkaar leren. De psychiatrie kan een complex en onvoorspelbaar vakgebied zijn. Je zult dan ook bij acute- of crisissituaties in actie komen en neemt deel aan de 24-uurs crisisdienst.

Wij hebben veel te bieden 

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 65 conform de CAO GGZ. De overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO GGZ.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team. Wij vinden het belangrijk dat jouw wensen gehoord worden. Tijdens het sollicitatiegesprek is er daarom alle ruimte om jouw (loopbaan) wensen te bespreken. Voor onderwijs en onderzoek werken we samen met de afdeling Lentis Research en met het UMCG.

We helpen je graag in deze baan succesvol te zijn, door laagdrempelige supervisie, regelmatige opleidings- en trainingsbijeenkomsten en een respectvolle omgang waarin solidariteit en humor ruim plaats hebben.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen. 

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Baukje Stienstra, vestigingsmanager algemene zaken,

Tel.: 06-21973668 of Alan Nadery, Psychiater, Tel.: 06-34106241 of n.nadery@lentis.nl

 

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Ploegendienst

Sluitingsdatum:
31-12-2019

Startdatum:
03-07-2019

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl