Behandeldienst Dignis

Binnen de medische dienst Lentis wordt er multidisciplinair behandeling geleverd aan diverse doelgroepen: Longstay psychogeriatrie (pg), Gerontopsychiatrie chronische somatiek, palliatieve zorg, somatische revalidatie en dubbelzorg revalidatie (revalidatie bij cognitieve problematiek). Wij bedienen de doelgroepen binnen zowel de VVT, als de GGZ.
De standplaatsen zijn: De Enk in Zuidlaren, het Heymanscentrum en ‘t Blauwbörgje in Groningen. Revalidatie vindt plaats in het Heymanscentrum. Voor meer informatie over de locaties verwijzen wij je naar www.dignis.nl.
Basisarts (Huisarts) Medische Dienst


Dignis

Voor somatische vragen binnen Lentis GGZ wordt een beroep gedaan op de artsen van het Medisch Centrum. De artsen verrichten werkzaamheden op de locaties Zuidlaren, Groningen en Winschoten. Het team bestaat uit 3 somatische artsen, twee verpleegkundig specialisten, een physician assistant en doktersassistentes.

Wie zoeken wij?

Voor de polikliniek van het Medisch Centrum zijn wij op zoek naar een Basisarts/Huisarts. De uren zijn, in overleg, nader te bepalen

Je bent in het bezit van afgeronde academische opleiding geneeskunde, bij voorkeur aangevuld met werkervaring binnen de GGZ. Een BIG, alsmede AGB registratie is vereist. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en auto.

 

Wat wordt er van je verwacht?

  • Dat je beschikt over goede contactuele en communicatieve kwaliteiten en een motiverende en respectvolle omgang met patiënten;
  • Dat je in staat bent in een team te werken maar ook zelfstandig kunt werken, flexibel, stress bestendig en enthousiast bent;
  • Dat je bereid bent deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten als onderdeel van de functie.

Wat houdt de functie in?

  • Het voeren van Intakes, onderzoek, diagnostiek en behandeling;
  • medicatiebegeleiding;
  • het verwijzen van cliënten voor een specialistische behandeling;
  • Je zult deelnemen aan de 24-uursdienst (rijbewijs is noodzakelijk);
  • Je hebt contact met verwijzers, en zult samenwerken met verschillende disciplines;
  • tevens deelname aan relevante workshops of congressen;
  • Je werkt nauw samen met de betrokken psychiater;

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 65 conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd, uren zijn nader te bepalen.

Wanneer je interesse heeft in een combinatie functie somatische dienst Lentis en ouderenzorg Dignis staan wij hier zeker voor open.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Voor informatie kun je contact opnemen met Niessette Ridder, Manager Medische Dienst via tel.: 06-21105785.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 21 juni a.s.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007.

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel intern als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid een voorrangspositie hebben in de sollicitatieprocedure boven externe kandidaten.

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
21-06-2020

Startdatum:
25-11-2019

Locatie:
Zuidlaren

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Inge Pesch
tel.: +31 050--5214999
mobiel: +31 622447101

Niessette Ridder
mobiel: +31 0621105785

Company homepage:
http://www.lentis.nl