Forint

Forint is in Noord-Nederland de forensisch psychiatrische zorgketen van AFPN Groningen (poliklinisch en ForFACT), BW Forint, FPA Zuidlaren en FPC Dr. S. van Mesdag. Onze doelgroep bestaat uit kwetsbare mensen die door hun psychiatrische problematiek grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Door dit gedrag komen zij met politie en justitie in aanraking of dreigen daarmee in aanraking te komen. Vaak is er ook sprake van verslavingsproblematiek. Onze samenwerking maakt het mogelijk deze mensen gedurende hun behandeltraject de juiste mate van behandeling, zorg en beveiliging te bieden.

De FPA biedt forensisch psychiatrische zorg aan kwetsbare mensen die door ernstige psychiatrische problematiek grensoverschrijdend gedrag (dreigen te) vertonen. Dit gebeurt vaak in combinatie met een verslaving en/of een verstandelijke beperking, waarbij een verhoogd risico is op het plegen van een delict. Forensische zorg bestaat uit behandeling, begeleiding én beveiliging. De FPA bestaat uit de locaties Eikenstein en Cederborg en biedt plaats aan zestig patiënten, waarvan het merendeel een strafrechtelijke titel heeft.

De behandeling is zowel individueel als in groepsverband. Samen met de patiënt, zijn/haar familie, naastbetrokkenen en het multidisciplinaire team wordt stabilisatie en herstel van de problematiek bevorderd. De behandeling is gericht op het verminderen van het recidiverisico (het opnieuw plegen van een delict), om uiteindelijk veilig terug te kunnen keren naar de maatschappij. Om in te schatten wanneer dit mogelijk is voert de FPA risicotaxaties uit.

Het instellingsklimaat binnen de FPA is veilig, ondersteunend en gericht op structuur en herstel. De mate van zelfstandigheid en de mogelijkheden van de patiënt staan centraal. Om die reden werken wij met verschillende behandelmilieus. Met een empathische, uitnodigende houding betrekken wij de patiënt bij zijn of haar persoonlijke leerdoelen. Door het behoud van zoveel mogelijk autonomie en keuzevrijheid, voelt iedere patiënt zich verantwoordelijk voor zijn/haar behandeling.

Voor meer informatie kijk op www.forint.nl(senior) Gedifferentieerd Verpleegkundige


Wie zoeken wij?

Voor de afdelingen ForFACT en ForFACT LVB zijn wij per direct op zoek naar (senior) gedifferentieerd verpleegkundigen voor gemiddeld 32-36 uren per week.

Je bent in het bezit van een verpleegkundige diploma op HBO niveau en voor de functie van senior aangevuld met een afgeronde SPV-opleiding. Daarnaast ben je BIG-registreerd. Je hebt goed ontwikkelde contactuele, communicatieve en schriftelijke vaardigheden, een flexibele en stressbestendige instelling en beschikt over kennis van de sociale kaart.

Competenties waar jij je in kunt vinden zijn onder meer ondernemend, klantgericht, resultaatgericht en samenwerken.

Wat houdt de functie in?

  • Verricht sociaal psychiatrische diagnostiek in (ambulante) crisissituaties, voert daarbij gerichte interventies uit en verzorgt de follow-up binnen de kaders van de forensische psychiatrie (SGV).
  • Het doen van risicotaxaties.
  • Is een eerste aanspreekpunt voorketenpartners bij crisismeldingen/overlastmeldingen.
  • Fungeert als intermediair (contactpersoon) tussen verwijzers, dienstdoende artsen, huisartsen behandelaars en de forensische keten.
  • Ondersteunt en coördineert in- en externe samenwerkingsprocessen.
  • Onderhoud contacten met o.a. hulpverleners, verwijzers, familie, politie binnen de grenzen van de wet.
  • Zich verder willen ontwikkelen en scholen binnen het forensische veld.
  • Als senior gedifferentieerd verpleegkundige draai je mee aan de crisisdiensten.

Wat bieden wij?

Het salaris is voor de functie gedifferentieerd verpleegkundige ingedeeld in FWG-functiegroep 50 en voor de functie senior gedifferentieerd verpleegkundig ingedeeld in FWG-functiegroep 55, conform de CAO GGZ.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd indien je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Danny Nijdam teamleider AFPN via het telefoonnummer 06-21145730

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 3 november 2019

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur via 050 - 409 7007 of via hrservice@lentis.nl.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Sluitingsdatum:
03-11-2019

Startdatum:
06-09-2019

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Danny Nijdam
tel.: 06-21145730

Company homepage:
http://www.lentis.nl