Lentis - Zorggroep Volwassenenpsychiatrie

Lentis Ouderen- en Volwassenenpsychiatrie helpt volwassenen met psychische of psychiatrische problemen. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die onze specialistische zorg nodig heeft en bieden een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn dynamisch en innovatief en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen.


Verpleegkundig specialist FACT Veendam

Verpleegkundig specialist FACT Veendam


Het FACT team Veendam is een enthousiast en ontwikkelingsgericht team dat werkt volgens een herstelgerichte benadering. Wij zijn op zoek naar een Verpleegkundig Specialist die de rol van regiebehandelaar vervult en samen met ons een brug gaat slaan tussen ambulante en klinische zorg. Jij ziet teamgeest, teamontwikkeling en samenwerking als belangrijke speerpunten en wilt samen met het multidisciplinaire team stappen zetten om de zorg voor onze doelgroep verder vorm en inhoud te geven.

Ons team bestaat uit 11 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de zorg aan 165 cliënten. We zijn een betrokken, hecht en gedreven team waarin met veel energie wordt (samen) gewerkt. We zetten ons in om bestaande kwaliteit te behouden en te verbeteren door creativiteit en zorg op maat. We zijn positief kritisch en communiceren op een open, eerlijke manier, met humor en altijd met veel respect voor elkaar.

Wordt jij onze nieuwe collega?

 

Wie zoeken wij?

Dit leuke team willen wij graag per direct aanvullen met een Verpleegkundig Specialist voor 24 tot 32 uur per week (bespreekbaar).  Je beschikt over:

 • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ;
 • Bij voorkeur ervaring met ambulante hulpverlening en acute zorg;
 • Goede sociale vaardigheden en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je draait mee in de 24-uurs diensten, mede daarom dient je in bezit zijn van een rijbewijs.

Verder

 • Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Denk en werk je herstelgericht;
 • Vind je het leuk en uitdagend om het team, andere disciplines en instanties te adviseren, informeren
 • én te inspireren;
 • Durf je kritisch te kijken naar je eigen handelen;
 • Weet je gebruik te maken van bestaande netwerken en doe je voorstellen tot verbetering;
 • Wil je werken in een enthousiast en ontwikkelingsgericht team;

Wie zijn wij?

In 2019 is, in eerste instantie, een deel van Lentis een nieuwe weg ingeslagen. Wij werken met een multi-disciplinair team per regio om dichtbij onze cliënten te werken en beter te kunnen inspelen op hun vragen.

Zo willen wij beter bereikbaar en benaderbaar zijn.  Waar we eerder werkten met verschillende teams zoals Ouderen, Jeugd, FACT en Poliklinieken gaan we deze zorg nu vanuit één team leveren dichtbij de cliënt.

Wij kiezen deze werkwijze omdat vrijwel iedere burger op enig moment in het leven vragen over geestelijke gezondheid, ouderdom en ondersteuning of zorg thuis heeft. Door te werken met Wijk GGZ teams wil Lentis inspelen op deze vragen in samenhang met de omgeving, in de regio waar Lentis actief is.

Meer weten? Bekijk dan: https://www.youtube.com/watch?v=ClGeqS6271I&feature=youtu.be

 

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld conform FWG-functiegroep 65 van de cao GGZ. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd indien je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie. Binnen Lentis vinden wij het belangrijk dat mensen ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Daarover gaan we graag met je in gesprek.

 

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

 

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

 

Spreekt deze vacature je aan? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Chris Mulder, teamleider algemene zaken, via 06-51178462 of cl.mulder@lentis.nl.

 

Geïnteresseerd?

 

Online solliciteren is mogelijk tot en met 26 april aanstaande.

 

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007.

 

 

 

 

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Sluitingsdatum:
26-04-2020

Startdatum:
10-10-2019

Locatie:
Veendam

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl