PsyQ Groningen

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal grote GGZ organisaties in Nederland waaronder Lentis. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum en Zwolle. PsyQ richt zich op het aanbieden van toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Binnen PsyQ wordt er doorgaans klachtgericht, generalistisch gewerkt, waarbij Ehealth als aanvullend middel wordt benut; zo nodig is er ook langdurig gespecialiseerd behandelen mogelijk. Via uitgewerkte zorgprogramma’s worden de meest voorkomende ziektebeelden behandeld: angst, depressie, ADHD, somatiek, seksuologie, trauma, eetstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen. Bij al onze professionals staat een klantgerichte, bezielde werkwijze centraal, en is evidence based werken vanzelfsprekend. Therapie effectmetingen ondersteunen onze behandelingen. Aan het uitwisselen van kennis en ervaring door professionals wordt grote waarde gehecht. Dit stimuleert een continue ontwikkeling en houdt ons scherp qua vakmanschap. De Lentis inbedding garandeert een goede logistieke ondersteuning en inhoudelijke rugdekking, evenals opleidingsroutes voor psychiaters, psychologen en andere disciplines.


Psychiater - PsyQ


Wie zoeken wij?

We zijn voor meerdere teams, waarbij diverse combinaties bespreekbaar zijn, op zoek naar een nieuwe collega.

Werken bij PsyQ Groningen betekent dat u gaat werken in een of meer specialistische (generalistische) teams met fijne collega's en een zeer goede werksfeer. Uw standplaats wordt de bruisende stad Groningen en het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd, mits u aan de opleidingseisen en competenties voldoet.

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar een psychiater voor 32-36 uren per week.

Wat houdt de functie in?

 • Als psychiater bent u werkzaam binnen een SGGz multidisciplinair team of meerdere teams
 • Participatie in de 24-uurs dienst van Lentis
 • U verricht psychiatrisch onderzoek, behandeling en farmacotherapie
 • U overlegt met het team en adviseert het team over complexe problematiek tijdens de behandeling
 • Ook heeft u een actieve rol in de communicatie naar de huisartsen
 • PsyQ biedt een professionele en dynamische werkomgeving binnen een enthousiaste en betrokken groep medewerkers

Wat verwachten wij van u?

 • U heeft een afgeronde opleiding tot psychiater en bent BIG-geregistreerd
 • U heeft affiniteit en ervaring met de behandeling van de specialistische doelgroepen van PsyQ
 • U voelt zich aangesproken tot onze manier van werken en de kernwaarden van PsyQ: toegankelijk, optimistisch en specialistisch
 • U kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorisch kaders en procedures en op basis van het behandelplan
 • U bent flexibel, collegiaal en ondernemend

Wij hebben veel te bieden

 • Salaris volgens de AMS regeling en arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ
 • Mogelijkheid voor intervisie binnen een plezierig samenwerkingsverband van de groep psychiaters van PsyQ Groningen
 • Tevens bieden wij u aantrekkelijke extra's zoals onderzoeks- en bij- en nascholingsmogelijkheden
 • Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd

Daarnaast bieden wij u een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijgt u de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijgt u bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kunt u desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen u graag meer

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Ter Veld, psychiater of mw. Wezeman en mw. Visser, inhoudelijke teamleiders. U kunt ons bereiken op tel.nr. 050-5223344.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 12 april aanstaande.

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur, tel. 050 - 409 7310.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
12-04-2020

Startdatum:
27-03-2020

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Robin Kist
mobiel: +31 06-20096546

Company homepage:
http://www.lentis.nl