BasisGGz Lentis

We hebben van het Keurmerk Basis GGZ het Gouden Randje ontvangen en behoren tot de 5 beste Basis GGZ organisaties van Nederland waarbij we de meeste en hoogste cliënt waarderingen hebben! Daar wil jij toch ook werken?

Binnen de Basis GGZ Lentis bieden we diagnostiek en generalistische behandelingen bij lichte tot matig-ernstige, niet complexe psychische stoornissen, met momenteel 13 spreekuurlocaties in de stad en regio Groningen en sinds kort ook in Drenthe en Friesland, waar onze ambitie is om verder uit te breiden. Het uitgangspunt is goede samenhangende zorg te organiseren rond de mens met psychische problematiek, zodat deze snel en effectief kan worden behandeld. Binnen de Basis GGZ kunnen cliënten terecht die na een doelgerichte, kortdurende behandeling weer zelfstandig verder kunnen. Bij een deel van de patiënten kan face-to-face behandelen gecombineerd worden met eHealth of groepsbehandelingen.GZ-psycholoog


In-/extern

Wie zoeken wij?

Wij zoeken voor zowel de 100% online behandelpolikliniek en/of regulier behandeling een big-geregistreerde gezondheidszorgpsycholoog. Het betreft voor beide onderdelen minimaal 16 uur per week.

In de online behandelpoli vorm jij een koppel samen met een basispsycholoog om de behandelingen vorm te geven. Daarnaast ga jij de behandelpoli verder ontwikkelen, samen met het TEAM 100% online Basis GGZ, bestaande uit GZ-psychologen en basispsychologen.

Naast werken in het online team kun je er ook voor kiezen om aan de slag te gaan in het regulier team. Dit ook voor minimaal 16 uur per week. Hier werk jij samen met collega's gezondheidszorgpsychologen, basispsychologen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, psychiaters en het netwerk van de cliënt, het sociaal domein en de specialistische GGZ om een succes te maken van de Basis GGZ Lentis.

We verwachten dat je invloed wilt en kunt uitoefenen op verschillende aspecten van het speelveld waar de Basis GGZ op inzet (onder andere de relatie met verwijzers en het bevorderen van de bekendheid van ons effectieve behandelaanbod). Het doel is om in kortdurende trajecten in samenwerking met de cliënt te komen tot een passend antwoord op de concrete hulpvraag.

We zoeken een enthousiaste en flexibele collega, met doorzettingsvermogen, lef, creativiteit en iemand die verbindend kan werken. De houding die hierbij past is actief gericht op het maken en behalen van (team)resultaten, een initiatiefrijke en samenwerkingsgerichte houding richting team en samenwerkingspartners.

Wat houdt de functie in?

Ontwikkelen van de online behandelpolikliniek en hierin participeren en het werken op locaties als regiebehandelaar.

Als regiebehandelaar houd je je bezig met het:

 • Uitvoeren van intakegesprekken, diagnosticeren en classificeren (DSM).
 • Adviseren van de cliënt en de huisarts over de indicatiestelling, behandeling, en verwijzing.
 • Uitvoeren van individuele en groepsbehandelingen, ook middels onlinemodules.
 • Regiebehandelaar zijn over de uitvoering van behandelingen van de basispsycholoog.
 • Bieden van consulten aan verwijzers en instellingen.
 • Kortdurende en doelgerichte behandelrelaties tot stand brengen, onderhouden en afbouwen.
 • Zorgdragen voor adequate registratie.
 • Zo nodig deelnemen aan interne en of externe werkgroepen, platformen en projecten.
 • Ontwikkelen van de inhoud van de Basis GGZ samen met collega's gezondheidszorgpsychologen.
 • Netwerk opzetten in een nieuwe omgeving.
 • Eigen caseload opbouwen binnen de kaders van de Basis GGZ.
 • De doorontwikkeling van de 100% online behandeling.

Wat bieden wij?

Het betreft, indien je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie, een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 65, conform de cao GGZ.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan - tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen - en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie of een oriënterend gesprek aanvragen kan met Hittina Bootsma (teamleider) via het secretariaat van de Basis GGZ, bereikbaar op telefoonnummer 050 - 522 3298.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 19 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur via 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum:
19-04-2020

Startdatum:
23-03-2020

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Hittina Bootsma
mobiel: (06)51758507

Company homepage:
http://www.lentis.nl