PsyQ

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties in Nederland. Vanuit Lentis zijn er vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum en Zwolle. Binnen Lentis maakt het label PsyQ onderdeel uit van de zorggroep ouderen en volwassenen psychiatrie.
Lentis is op haar beurt expert in de GGZ en behandelingen heeft voor alle psychische klachten (van basis tot meervoudig en hoog complex).Verpleegkundig Specialist


PsyQ Zwolle bestaat in 2020 vijf jaar. We hebben een enthousiast multidisciplinair team opgebouwd met bevlogen medewerkers die werken vanuit hun eigen specialisme. We zijn nog volop in ontwikkeling. Er is veel ruimte voor opleiding en deskundigheidsbevordering. Zo hebben we een klinisch psycholoog, verschillende GZers en een psycho-therapeut in opleiding. We hebben een breed behandelaanbod vooral in de specialistische GGZ. In de regio hebben we een naam opgebouwd met name voor behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en somatiek & psyche. Kernwoorden voor het team zijn: korte lijnen, samenwerken, ondernemend en cliëntgericht.

Wie zoeken wij?

Voor onze PsyQ vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundigspecialist voor 16 tot 24 uur per week. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding verpleegkundig specialist GGZ (BIG-geregistreerd). Je hebt enkele jaren werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast beschik je over de volgende competenties; Ondernemend, klantgericht, resultaatgericht en samenwerken.

Wat houdt de functie in?

  • Doen van intakes en het opstellen van behandelplannen en in multidisciplinair teamverband het evalueren en zonodig bijstellen daarvan;
  • Verrichten van crisisinterventies, diagnostiek en behandeling;
  • Leveren van een bijdrage aan de medicamenteuze behandeling;
  • Samen met de psychiater uitvoering geven aan de medisch psychiatrische behandeling;
  • Uitvoeren van behandelingen zoals in het Multi Disciplinair Overleg is vastgesteld;
  • Afstemmen van behandelactiviteiten met medebehandelaars;
  • Leveren van een bijdrage in de verdere ontwikkeling van de acute zorgverlening;
  • Verrichten van registratie, rapportage en dossiervorming.

Wij hebben veel te bieden

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 65, conform de CAO GGZ. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je gaat werken in een klein enthousiast team met een goede onderlinge samenwerking en korte lijnen.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij mw M.A. Oosterwijk vestigingsmanager, tel (038) 453 66 40.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk t/m 28 juni aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR Service helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. (050) 409 73 03.

 

 

 

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Heel Nederland

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
28-06-2020

Startdatum:
10-01-2020

Locatie:
Zwolle

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Riet Oosterwijk
mobiel: (038) 453 66 40

Company homepage:
http://www.lentis.nl