Zonneheuvel

Lentis Ouderenpsychiatrie biedt Specialistische GGz behandeling aan oudere of somatisch kwetsbare cliënten met psychiatrische problematiek. Er wordt gewerkt vanuit verschillende locaties in de provincie Groningen en in de kop van Drenthe. De organisatie bestaat uit de onderdelen: Ambulante teams, Opnameklinieken in Zuidlaren en Winschoten en Afdelingen voor langdurende behandeling, resocialisatie en voortgezet verblijf.


Psychiater Kliniek Ouderenpsychiatrie en Zonneheuvel


Wie zijn wij?

De Opnamekliniek voor Somatische Zorg en Ouderenpsychiatrie is een onderdeel van Ouderenpsychiatrie Lentis. Deze afdeling is gevestigd in het Zuiderpaviljoen in Zuidlaren. Het is een behandelafdeling voor enerzijds de 67-plusser met psychiatrische problematiek en anderzijds de patiënt met somatische problematiek èn psychiatrische co-morbiditeit. Bij deze laatste groep beperkt de psychiatrische co-morbiditeit in hoge mate de mogelijkheid tot behandeling of revalidatie binnen een reguliere setting.

De opnamekliniek beschikt over een open behandelgroep, een besloten behandelgroep en een gesloten afdeling (HIC). De HIC-afdeling beschikt over een intensieve zorgkamer en een comfortroom ter voorkoming van dwang en drang. We hebben geen separeers of afzonderingsruimtes. Onze visie is dat goede zorg aan een complexe doelgroep alleen maar geboden kan worden binnen een multidisciplinair team. Binnen het Zuiderpaviljoen wordt daarom goed en prettig samengewerkt met zowel secretaresses, verpleegkundigen, activiteitenbegeleiders, psychologen, somatisch artsen, klinisch geriater, fysiotherapeut, diëtist en ergotherapeut. Tot slot leiden we zowel verpleegkundigen, psychologen, co-assistenten en arts-assistenten psychiatrie en klinische geriatrie op. Op de afdeling werken al twee andere ouderenpsychiaters, je komt er dus niet alleen voor te staan!

De afdeling Zonneheuvel is een voortgezette klinische behandelafdeling en eveneens gehuisvest op de locatie van Lentis in Zuidlaren. Het biedt langdurende klinische behandeling aan oudere cliënten met ernstige psychiatrische stoornissen en er wordt gewerkt vanuit de ART-methodiek (Active Recovery Triade).

Voor de Opnamekliniek voor Somatische Zorg en Ouderenpsychiatrie en de afdeling Zonneheuvel in Zuidlaren zoeken wij zo spoedig mogelijk een Psychiater voor 32-36 uur.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een psychiater met een warm hart voor de Ouderenpsychiatrie. Iemand die enthousiast, flexibel en stimulerend is, gericht op samenwerking in een multidisciplinair team. We zoeken iemand voor gemiddeld 32-36 uur per week, waarvan 8-12 uur beschikbaar voor Zonneheuvel.

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot (ouderen)psychiater en je bent als zodanig geregistreerd;
 • Je hebt affiniteit met de klinische psychiatrie en met de doelgroep ouderen;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken maar ook om samen te werken binnen een multidisciplinair behandelteam;
 • Je beschikt over zorginhoudelijke expertise en je hebt interesse in het verder ontwikkelen van behandelbeleid en -programma's en het verhogen van de kwaliteit;
 • Je onderschrijft het belang van correcte registratie en verslaglegging;
 • Je bent een flexibele en collegiale persoon met wie het prettig samenwerken is.

Wat houdt de functie in?

 • Diagnostiek, indicatiestelling, consultatie en behandeling, kortweg de medisch psychiatrische aspecten van de zorg voor onze patiënten;
 • Je bent betrokken bij maatregelen in het kader van de Wvggz;
 • Je geeft invulling aan het multidisciplinaire werk;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de behandelvisie en het behandelklimaat;
 • Je wordt ingezet bij de opleiding en supervisie van de arts-assistenten (psychiatrie en klinische geriatrie);
 • Je neemt deel aan het vakgroepoverleg;
 • Je neemt deel aan de 24-uursdienst en bent in bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Een boeiende en dynamische baan in een professionele, vooruitstrevende en gezellige werkomgeving met veel ruimte voor vindingrijkheid.

Het salaris is conform de Salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGz. De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de CAO GGz. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg-) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen u graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer Arjon Glazenborg, psychiater en vestigingsmanager Inhoudelijke Zaken, via telefoonnummer 050-4097274 / 06-54356765 of mevrouw Lisenka Folkers, vestigingsmanager Algemene Zaken via tel.:06-22491611.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 19 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel.: 050-4097007. Buiten deze tijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
19-04-2020

Startdatum:
07-02-2020

Locatie:
Zuidlaren

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Arjon Glazenborg
tel.: 050-4097274
mobiel: 06-54356765

Jade van der Woude
tel.: 050-4097274
mobiel: 06-30247999

Company homepage:
http://www.lentis.nl