Heymanscentrum

Het woonzorgcomplex Heymanscentrum bestaat uit een verpleeghuis en de woonflat voor ouderen Hoogheem (in de stad Groningen). Binnen het centrum wordt voortdurend gestreefd naar een optimale zorg- en dienstverlening voor ouderen, innovatie van ouderenzorg, het bieden van een prettige werkomgeving en samenwerking met andere organisaties. Het Heymanscentrum bestaat uit diverse afdelingen, waar verpleeghuiszorg en somatische zorg wordt verleend.


Verpleegkundige - Heymanscentrum


Verpleegkundigen - Heymanscentrum
Een spannende situatie die je met elkaar goed oplost. Een glimlach op het gezicht van de bewoner. Familieleden opgelucht. Word jij daar ook enthousiast van? Kom ons dan helpen hiervoor te zorgen!


Wij zijn Dignis, specialist in ouderenzorg. Naast de somatiek helpen wij ouderen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond bij het zo lang mogelijk op een veilige en vertrouwde manier zelfredzaam zijn en wij ondersteunen als zij het niet meer alleen redden.
In de bruisende stad Groningen hebben wij meerdere huizen waar diverse vormen van zorg geleverd worden. Eén van deze huizen is het Heymanscentrum. Binnen het Heymanscentrum zijn wij voor de somatische afdelingen en Psychogeriatrische (PG) afdelingen op zoek naar Verpleegkundigen voor 24 tot 28 uur en onze flexpool.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste verpleegkundigen die beschikken over een MBO Verpleegkundige diploma met BIG-registratie. Op beide afdelingen staat het welbevinden en de wensen van je cliënt en zijn of haar naasten centraal. Jij hebt kennis en inzicht in de actuele ontwikkelingen van de ouderenzorg en houdt van pionieren. Verder:

 • Ben je een teamplayer met humor;
 • Ben je een echte doorzetter;
 • Kan je zowel in teamverband als zelfstandig functioneren binnen een locatie die in ontwikkeling is;
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • Ben je respectvol, flexibel en creatief;
 • Ben je bereid om te werken in wisselende diensten (vroeg, laat, incidenteel nacht)
 • Heb je affiniteit met psychiatrie en/of ouderen met een somatische aandoening of licht dementieel beeld.

Wat ga je doen?

Bij Dignis draait het werk om onze bewoners en cliënten én wij willen hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Jij gaat cliënten ondersteunen, activeren en stimuleren bij het uitvoeren van huishoudelijke en ADL- activiteiten. Je draagt zorg voor een compleet en op de cliënt afgestemd zorgleefplan en verpleegt conform het plan. Je werkt samen met een multidisciplinair team en indien nodig stel je het zorgplan bij. Verder:

 • Ben je een vraagbaak voor collega's;
 • Ben je een belangrijke schakel in de 24/7 verpleegkundige dekking;
 • Voer je verpleegtechnische handelingen uit conform het BIG beleid;
 • Observeer en rapporteer je over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten;
 • Draag je zorg voor een veilige en rustige woonomgeving;
 • Signaleer je eventuele veranderingen en bijzonderheden in de cliëntsituatie. In acute- en crisissituaties treed je handelend op en verzorg je de verslaglegging;
 • Beantwoord je vragen en verstrek je informatie aan cliënten en cliëntsystemen en indien nodig verwijs je door.

Wat bieden wij

Bij Dignis bieden wij je een spannende, uitdagende en leerzame baan. Die uitdaging zit in onze manier van werken, met kleine teams, en onze ambitie deze teams te laten groeien naar zelforganisatie. Durf jij dit aan? Het werk dat je doet is belangrijk. Daarom investeren we graag in jou. Zo krijg je bij ons alle ruimte om te blijven leren, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen. Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Daarom hebben wij aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid en staan we open voor jouw behoeftes en ideeën.
Wij bieden je een salaris afhankelijk van je functie en opleiding in FWG functiegroep 45 (CAO VVT). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, een goedkoop fitnessabonnement en korting op (zorg)verzekeringen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
Wij bieden een contract voor een jaar met de intentie dit om te zetten naar een vast contract.

Vragen? Meelopen?

Een nieuwe baan, wij snappen dat dat een hele stap is. Daarom kan je vrijblijvend met ons in gesprek gaan, of een dag meelopen om te kijken of onze organisatie bij jou past en of de locatie je bevalt.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne van Eldik, via 06-5175 8419.

Geïnteresseerd?

Spreekt deze spannende vacature je aan? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Online solliciteren is mogelijk tot en met 12 april 2020.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, via 050 - 409 7007.
Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven. Omdat wij ontwikkeling en mobiliteit belangrijk vinden, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
12-04-2020

Startdatum:
14-02-2020

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Rianne van Eldik
tel.: +31 0651758419

Company homepage:
http://www.lentis.nl