Stadskanaal ambulant en kort durende dagbehandeling

Lentis Ouderen- en Volwassenenpsychiatrie helpt volwassenen met psychische of psychiatrische problemen. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die onze specialistische zorg nodig heeft en bieden een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn dynamisch en innovatief en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen.


GZ-psycholoog


Wie zoeken wij?

Voor het ambulante team specialistische GGZ vanuit de polikliniek Stadskanaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste gezondheidszorgpsycholoog voor 24 tot 32 uren per week.

Je hebt een afgeronde opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en bent als zodanig BIG geregistreerd. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een GGZ instelling en bij voorkeur specialistische GGZ. Je hebt aantoonbare ervaring met psychologische diagnostiek en behandeling van patiënten en affiniteit met CGT.

Bij voorkeur ben je geschoold in de complexe EMDR of bereid de EMDR opleiding te volgen. De opleiding wordt dan door ons vergoed. Daarnaast beschik je over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en cliëntgerichte instelling. Je hebt het vermogen tot innovatief denken en de daadkracht om dit uit te voeren.

Wat houdt de functie in?

  • Je houdt je bezig met intakes, psychologisch onderzoek, indicatiestelling, consultatie en behandeling;
  • Je bent hoofdbehandelaar en daarmee verantwoordelijk voor totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen in samenwerking met cliënt;
  • Behandelen vanuit voornamelijk een cognitief gedragstherapeutisch kader;
  • Actieve bijdrage leveren aan innovatie en de verdere ontwikkeling van de zorgprogramma's (de behandeling kan onder jouw verantwoordelijkheid uitgevoerd worden door een andere behandelaar);
  • Interveniëren in crisissituaties;
  • Mogelijkheid voor het coachen en superviseren van behandelaren (in opleiding) binnen het team.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 65, conform de CAO GGZ. De overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO GGZ.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Roelf Schoenmaker, teammanager FACT Delfzijl, Polikliniek en KDB, via telefoonnummer 06-13361784 of 0596-649191.

Geïnteresseerd?

Wanneer je geïnteresseerd bent, nodigen we je uit om online te solliciteren.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur, tel. 050 - 409 7310.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
21-06-2020

Startdatum:
20-5-2020

Locatie:
Stadskanaal

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Roelf Schoenmaker
tel.: 0596-64 91 91
mobiel: 06-13 36 17 84

Company homepage:
http://www.lentis.nl