FACT MBT

Lentis Ouderen- en Volwassenenpsychiatrie helpt volwassenen met psychische of psychiatrische problemen. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die onze specialistische zorg nodig heeft en bieden een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn dynamisch en innovatief en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen.


Klinisch psycholoog (evt. in opleiding)/psychotherapeut


Binnen het FACT MBT team in Groningen, een team voor patiënten met persoonlijkheidsproblematiek, gebaseerd op de principes van Mentalization Based Treatment (MBT) ontstaat per half juni vacature ruimte in verband met vervanging vanwege zwangerschaps- en bevallingsverlof. Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog (evt. in opleiding) / psychotherapeut die affiniteit heeft met de doelgroep. GZ-psychologen met ervaring worden ook uitgenodigd te reageren.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Klinisch psycholoog (evt. in opleiding) / psychotherapeut die affiniteit heeft met de doelgroep. GZ-psychologen met ervaring worden ook uitgenodigd te reageren.

Het betreft een dienstverband voor 24 - 30 uur per week (in onderling overleg bespreekbaar), in verband met vervanging vanwege zwangerschaps- en bevallingsverlof en aanvullend verlof van 5,5 maand. Periode half juni tot en met begin december 2020. Je bent:

 • BIG-geregistreerd
 • Reflectief ingesteld, en ervaren met of geïnteresseerd in MBT
 • Herstelgericht georiënteerd
 • Begrensd en betrokken, flexibel, aandacht voor kwaliteit van zorg en (kosten) effectiviteit
 • Je hebt aandacht voor familie en naastbetrokkenen

Wat houdt de functie in?

 • Intake, diagnostiek en psychotherapie-indicatie onderzoek
 • Individuele psychotherapie (MBT), systeemgesprekken en evt. groepstherapie
 • Als hoofdbehandelaar o.a. een rol in het coachen van het verpleegkundig team
 • Crisis interventies
 • Samenwerking met kliniek, IHT en maatschappelijke ketenpartners
 • Mede zorg dragen voor een veilig, gezond en professioneel behandelklimaat

Wij hebben veel te bieden

Een klein, coherent team, waarin aandacht is voor goede samenwerking en reflectie. Professionaliteit en deskundigheid worden gewaarborgd door een open aanspreekcultuur en intervisie. Er wordt gewerkt volgens de normen van MBT. Het betreft een dynamische werkplek en een veelzijdige doelgroep.

Het betreft een zwangerschapsvervanging en aanvullend verlof van 5,5 maand. Invulling en uren zijn bespreekbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. De functie van klinisch psycholoog is ingedeeld in FWG functiegroep 70 en van GZ psycholoog in FWG functiegroep 65.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, korting bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Meer informatie via: Fiona Willgeroth, klinisch psycholoog/ inhoudelijk leidinggevende. Via het secretariaat: 050-5223338 of mobiel: 06-10893033.

Interesse?

Solliciteren kan via de online button. Inzendingen worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld. De vacature wordt tegelijk in- en extern geplaatst waarbij interne kandidaten, bij gebleken geschiktheid, de voorkeur genieten.

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De helpdesk Personeelszaken helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
19-04-2020

Startdatum:
19-02-2020

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Fiona Willgeroth
tel.: 050-5223338
mobiel: 06-10893033

Company homepage:
http://www.lentis.nl