BasisGGz Lentis

We hebben van het Keurmerk Basis GGZ het Gouden Randje ontvangen en behoren tot de 5 beste Basis GGZ organisaties van Nederland waarbij we de meeste en hoogste cliënt waarderingen hebben! Daar wil jij toch ook werken?

Binnen de Basis GGZ Lentis bieden we diagnostiek en generalistische behandelingen bij lichte tot matig-ernstige, niet complexe psychische stoornissen, met momenteel 13 spreekuurlocaties in de stad en regio Groningen en sinds kort ook in Drenthe en Friesland, waar onze ambitie is om verder uit te breiden. Het uitgangspunt is goede samenhangende zorg te organiseren rond de mens met psychische problematiek, zodat deze snel en effectief kan worden behandeld. Binnen de Basis GGZ kunnen cliënten terecht die na een doelgerichte, kortdurende behandeling weer zelfstandig verder kunnen. Bij een deel van de patiënten kan face-to-face behandelen gecombineerd worden met eHealth of groepsbehandelingen.Psychiater


In-/extern

Wie zoeken wij?

Ten behoeve van uitbreiding van de Basis GGZ Lentis zijn wij op zoek naar een psychiater voor 8 uur per week.

U heeft een voltooide opleiding tot psychiater. U heeft affiniteit met de Basis GGZ principes om hulpvraag gericht te werken, niet langer dan noodzakelijk, regie bij de cliënt en shared disicion making te werken en een nauwe samenwerking met de verwijzer/huisarts. Daarnaast is Basis GGZ generalistisch werken en zien we cliënten met diverse problematiek tussen 18-88 jaar. De casuïstiek is daarmee in de praktijk zeer afwisselend. U bent bereid om op 2 verschillende locaties te werken in overleg.
U kunt zelfstandig functioneren, schuwt verantwoordelijkheid niet en u beschikt in hoge mate over sociale vaardigheden.

 

Wat houdt de functie in?

Als psychiater heeft u een ondersteunende rol in de (functionele) diagnostiek, indicatiestelling, consultatie en (medicamenteuze) advies voor behandeling . U werkt binnen de Basis GGZ als consultatieve psychiater, dat wil zeggen dat u geen regiebehandelaar bent van cliënten, maar op aanvraag van regiebehandelaren een onderdeel van de behandeling op u neemt. Daarnaast geeft u supervisie aan 4 Verpleegkundig Specialisten. U werkt samen met een andere psychiater en bent werkzaam in de gehele provincie Groningen. U werkt in- en extern goed samen met collega's en samenwerkingspartners. U neemt deel aan de crisisdienst van OVP.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en professionele werkplek in een ontwikkelingsgericht werkveld met persoonlijke mogelijkheden om Basis GGZ vorm te geven.

Het salaris is ingedeeld in de Salarisschaal Medisch Specialisten, conform de cao GGZ en het betreft, indien u voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie, een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Daarnaast bieden wij u een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijgt u bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kunt u desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen u graag meer.

Nadere informatie of een oriënterend gesprek aanvragen kan met Hittina Bootsma (teamleider) via het secretariaat van de Basis GGZ 050-5223298 of bereikbaar op telefoonnummer 06-51758507

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 26 april aanstaande.

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur via 050 - 409 7007.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
26-04-2020

Startdatum:
31-03-2020

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Hittina Bootsma
mobiel: (06)51758507

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: