Regio Oost

De ambulante ouderenpsychiatrie biedt kortdurende en langdurende ambulante behandeling aan oudere mensen met problemen en beperkingen voortvloeiende uit een psychiatrisch ziektebeeld. Werkend vanuit de kracht van elke discipline wordt specialistische diagnostiek, behandeling, begeleiding en advies geleverd aan de doelgroep. Regio Oost omvat de woonkern Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Delfzijl.GZ-psycholoog


Voor het ambulante regioteam en voor de voortgezette behandeling Maarsheerd in Stadskanaal van de
Ouderenpsychiatrie zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog in de Specialistische Ouderenpsychiatrie voor
24 tot 36 uur per week.

Dit ga je doen als GZ-psycholoog

Wij bieden je een combinatie van werkzaamheden in een kleinschalige klinische setting van de Ouderenpsychiatrie en een ambulant veld waartoe ook huisbezoeken en poliklinische werkzaamheden behoren. Hiermee biedt deze functie je de unieke mogelijkheid om zowel intramurale als extramurale behandelingen vorm te geven. Naast individuele behandelingen behoort groepsbehandeling tot de mogelijkheden.  Verder:

 • Functioneer je als regiebehandelaar van patiënten volgens het kwaliteitsstatuut;
 • Geef je individuele psychologische en/of psychotherapeutische behandelingen;
 • Verricht je diagnostiek ten behoeve van de gewenste behandelvorm, zoals: intakes en indicatieonderzoeken;
 • Werk je samen met je psychodiagnostische collega voor aanvullend (neuro)psychologisch onderzoek;
 • Ga je nieuw behandelaanbod mede ontwikkelen;
 • Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van de zorg en draag je zorg voor registratie en dossiervorming;
 • Bemiddel je bij opnames en verwijzingen;
 • Draag je mede zorg voor een veilig, gezond en professioneel behandel- en werkklimaat;
 • Geef je werkbegeleiding en/of supervisie aan een GZ-psycholoog in opleiding.

Heb je nog niet zoveel ervaring in de psychiatrie, maar heb je wel de behoefte om je kennis van het vakgebied te verbreden en te verdiepen? Ook dan kan deze baan voor je geschikt zijn. Wij bieden mogelijkheden voor goede bij- en nascholing.

Ben jij de GZ-psycholoog die we zoeken?

Wij zoeken een leuke collega die het aanspreekt om specialistische behandelingen te bieden aan mensen met zeer uiteenlopende problematiek. Naast het uitvoeren van geprotocolleerde behandelingen, beschreven binnen ons zorgprogramma, ga jij je vooral bezighouden met veranderingsgericht behandelen waarbij op professionele wijze maatwerk wordt geleverd. Verder:

 • Ben je een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog die bij voorkeur een opleiding VGCT of EMDR heeft afgerond, of bereid is hier scholing in te volgen;
 • Heb je affiniteit met de behandeling van oudere cliënten met ernstige psychiatrische problematiek;
 • Kan je zowel zelfstandig werken en samenwerken in multidisciplinaire teams;
 • Werk je methodisch en procesmatig;
 • Ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • Heb je een resultaatgerichte, klantgerichte en kwaliteitsgerichte instelling hebt;
 • Ben je enthousiast, creatief en stressbestendig;
 • Ben je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Wij bieden jou

Een boeiende en dynamische baan, in een enthousiast team met veel ervaring. Je krijgt faciliteiten om vanaf elk adres in het dossier te werken. Gedeeltelijk thuis werken behoort ook tot de mogelijkheden. Steeds meer ouderen ontwikkelen computervaardigheden. Blended online behandelen zit bij ons inmiddels in de experimentele fase.

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 65, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan - tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen - en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie. De standplaats is Winschoten, vanuit hier bedienen we Regio Oost.

Je bent welkom!

Neem voor meer informatie contact op met Simone de Gruyter (psycholoog), telefoonnummer 06 10029074, Trix Gerritsen (psychodiagnostisch medewerker) telefoonnummer 06 21145722, of Geert Aldershof (vestigingsmanager algemene zaken), telefoonnummer 06 53716932.

Solliciteren?

Solliciteren kan online tot en met 5 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Sluitingsdatum:
05-04-2020

Locatie:
Stadskanaal

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Geert Aldershof
mobiel: 0653716932

Company homepage:
http://www.lentis.nl