Dignis

Uitgaan van de wensen van ouderen, dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan eigenheid en respect, veiligheid, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken collega’s die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.


Verzorgenden IG - Norg


Flexibel inzetbare verzorgenden IG en verpleegkundigen gezocht

Een spannende situatie die je met elkaar goed oplost. Een glimlach op het gezicht van de cliënt. Familieleden opgelucht. Word jij daar ook enthousiast van? Kom ons dan helpen hiervoor te zorgen!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dignis, specialist in zorg voor ouderen. Naast de somatiek helpen wij ouderen met een psychiatrische of psychogeriatrische achtergrond bij het zo lang mogelijk op een veilige en vertrouwde manier zelfredzaam zijn en wij ondersteunen hen als zij het niet meer alleen redden. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. Als dat niet meer kan, zetten we onze zorg voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe.

Bij onze zorg voor ouderen gaan wij uit van hún wensen. Voor de een is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat behandeling, verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze cliënten en bewoners hoog in het vaandel.

Dignis is een onderdeel van Lentis.

Bij Dignis zijn we trots dat op het werk dat wij doen. Het kan zwaar zijn, zowel fysiek als geestelijk. Maar vooral is het werk dat wij doen belangrijk. Bij Dignis werken doorzetters. Daarom investeren we graag in jou. Je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Daarom hebben wij aandacht voor jouw duurzame inzetbaarheid en staan we open voor jouw behoeftes, ideeën en initiatieven. En je krijgt bij ons alle ruimte om te blijven leren, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen. Wij zijn een opleidingshuis voor verzorgenden IG, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen.

In 2019 zijn wij gestart met de nieuwe koers binnen Dignis, o.a. betekent dit een verandering van aansturing, richting zelforganisatie.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken nieuwe collega's voor ons Zorg Thuis Plus team in Norg. Onze ambitie is de extramurale zorgverlening in Norg de komende tijd verder uit te breiden, en wij zoeken een collega die hier een actieve bijdrage aan wil leveren.

Als verzorgende of verpleegkundige verzorg, verpleeg en begeleid jij ouderen met psychiatrische problemen. Het welbevinden van je cliënt en de wensen van je cliënt en zijn of haar naasten staan hierbij centraal. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Bij ons werken Helpende +, verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Daarbij vormen we met verschillende partners om ons heen een multidisciplinair team voor de cliënt.

Ons werk draait om onze cliënten. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een energieke werkomgeving, met gemotiveerde collega's, die voortdurend in beweging is.

Het salaris is afhankelijk van je functie en opleiding ingedeeld in FWG functiegroep 35 tot 50 (CAO VVT). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, een goedkoop fitnessabonnement en korting op (zorg)verzekeringen.

Wij bieden een contract voor een jaar met de intentie dit om te zetten naar een vast contract.

Het aantal uren varieert van 10 tot 15 uur per week.

Bij Dignis bieden wij je een spannende, uitdagende en leerzame ervaring. Die uitdaging zit in onze manier van werken, met kleine teams, en onze ambitie deze teams te laten groeien naar zelforganisatie. Durf jij dit aan?

Vragen? Meelopen?

Spreekt deze spannende vacature je aan? Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Een nieuwe baan, wij snappen dat dat een hele stap is. Daarom kan je vrijblijvend met ons in gesprek gaan, of een dag meelopen om te kijken of onze organisatie bij jou past en of de locatie je bevalt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liselotte Ploeger, via 0610038045, werkzaam op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 17 mei 2020?. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, via 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven. Omdat wij ontwikkeling en mobiliteit belangrijk vinden, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
17-05-2020

Startdatum:
04-05-2020

Locatie:
Norg

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Liselotte Ploeger
mobiel: 0610038045

Company homepage:
http://www.lentis.nl