HR

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. De werkwijze van Lentis is persoonlijk, open en oplossingsgericht. Lentis bestaat sinds 1873 en is onderverdeeld in vier zorggroepen en diverse ondersteunende diensten.

Lentis ziet de medewerkers als grote kracht van de organisatie. Het team HR Service, onderdeel van de afdeling HR (ongeveer 30 collega’s), ondersteunt de organisatie op alle niveaus om de inzet en kwaliteit van de medewerkers te behouden en verder te ontwikkelen.HR Assistent


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren HR assistent voor 24 tot 36 uren per week met de bereidheid om af en toe meer uren te werken. Je bent tenminste in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, richting Personeel en Arbeid. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent vaardig in het werken met het MS Office pakket en kennis van Youforce en Beaufort is een pré. Ook ben je op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving binnen jouw vakgebied, met name van de cao's GGZ en VVT. Verder beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, ben je discreet, heb je een klantgerichte flexibele houding en ben je aantoonbaar stressbestendig.

Wat houdt de functie in?

  • Je ondersteunt bij de uitvoering van alle HR processen, zoals werving en selectie.
  • Je voert arbeidsvoorwaardengesprekken op basis van het vastgestelde arbeidsvoorwaardenbeleid in afstemming met de HR adviseur en/of HR Businesspartner.
  • Je verwerkt digitale mutaties, stelt arbeidsovereenkomsten (en wijzigingen daarvan) op, bewaakt de voortgang en houdt de digitale personeelsdossiers bij.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt ten aanzien van vragen op het HR terrein binnen de organisatie en draagt zorg voor adequate beantwoording van gestelde vragen. Via de Helpdesk HR verstrek je samen met je collega's bij toerbeurt informatie over personeelsregelingen, cao-vragen en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je onderhoudt interne en externe contacten op diverse niveaus.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG 40 conform de cao GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, korting bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer!

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Harry de Ruiter, Manager HR, via het secretariaat HR, Gonda Bakker,  telefoon 050-409 7467.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 5 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007 of via hrservice@lentis.nl.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
05-04-2020

Startdatum:
23-03-2020

Locatie:
Zuidlaren

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Harry de Ruiter
tel.: 050-4097467

Company homepage:
http://www.lentis.nl