Hamrikheem

Hamrikheem is een onderdeel van Lentis ouderen- en volwassenenpsychiatrie in Groningen. Het is een beschermde en maatschappelijke woonvorm voor ouderen (65 jaar en ouder) met in totaal 68 woonplekken.
Financiering vindt plaats vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Ouderen met psychiatrische problematiek hebben in Hamrikheem een plek om zo zelfstandig mogelijk te wonen met professionele begeleiding op maat waarbij men zoveel mogelijk de regie in eigen handen houdt. Er is een nauwe samenwerking met ketenpartners binnen (ambulant team, Zorg Thuis+) en buiten Lentis (huisarts, WIJ-team).

Medewerker Civiele Dienst


Ouderen met psychiatrische problematiek hebben in Hamrikheem een plek om zo zelfstandig mogelijk te wonen met professionele begeleiding op maat waarbij men zoveel mogelijk de regie in eigen handen houdt. Bewoners hebben een WMO –indicatie en krijgen op basis daarvan woonbegeleiding en dagbesteding. In Hamrikheem maken we daarnaast gebruik van huishoudcoaches die gezamenlijk zorg dragen voor de hygiëne van alle algemene ruimtes, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan het schoonmaken en samen met bewoners bijhouden van de hygiëne van de appartementen. Dit in goede samenwerking tussen de individuele huishoudcoaches, de andere collega's van de facilitaire dienst en de woonbegeleiding.

Wie zoeken wij?

We zijn op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega medewerker civiele dienst Hamrikheem, met bij voorkeur enige kennis en/of affiniteit in/met de ouderenpsychiatrie. Het betreft een dienstverband voor gemiddeld 16 uren per week voor onbepaalde tijd. Jij voelt je verantwoordelijk voor je werk en kan zowel zelfstandig als  goed samenwerken. Verder:

  • Heb je zorgvuldigheid, hygiëne en discretie hoog in het vaandel staan;
  • Heb je een stevige persoonlijkheid en weet je op de juiste manier om te gaan met deze specifieke doelgroep;
  • Is het kennis van HACCP regelgeving en de hygiëne-code een pré;
  • Beschik je over sociale vaardigheden zoals tact en inlevingsvermogen;
  • Kan je goed communiceren.

Wat ga je doen?

Het betreft een functie waarbij je ingezet wordt als huishoudcoach op alle etages van Hamrikheem, waar nodig vragen we ook enige ondersteunende inzet in het restaurant. Het betreft alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van schoonmaak en de daarbij voorkomende taken. Je hebt daarin een klantgerichte houding en denkt en handelt gastvrij.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 20, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen. 

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer Lucien Jerphanion, vestigingsmanager algemene zaken Hamrikheem, van dinsdag tot en met vrijdag te bereiken via: 06-83201530. 

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot 5 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar  hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Sluitingsdatum:
05-04-2020

Startdatum:
25-03-2020

Locatie:
Hamrikheem

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Lucien Jerphanion
mobiel: 0683201530

Company homepage:
http://www.lentis.nl