Autisme Team Noord-Nederland

Het Autisme Team Noord-Nederland (ATN) van Jonx is een onderdeel van het cluster Jonx Autisme. Het ATN biedt specialistische ambulante diagnostiek en behandeling aan kinderen en volwassenen met een autisme spectrumstoornis, hun gezinsleden en andere betrokkenen. We hebben vestigingen in Drachten, Groningen en Hoogeveen. Vernieuwing van behandelvormen, samenwerking met anderen en wetenschappelijk onderzoek staan hoog in ons vaandel. Het ATN Groningen heeft het keurmerk TOPGGz.


Psycholoog / Orthopedagoog


In-/extern

Dit ga je doen als Psycholoog/Orthopedagoog bij Jonx

Als Psycholoog of Orthopedagoog zal je nauw samenwerken met de hoofdbehandelaar. Ook zal je een actieve bijdrage leveren aan vernieuwing en de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma en de afdeling. Verdere werkzaamheden zijn:

 • Het verrichten van intakes en psychodiagnostisch onderzoek;
 • Samenwerken in een multidisciplinair behandelteam;
 • Het opstellen, zelfstandig uitvoeren en evalueren van behandelplannen en het rapporteren hierover aan de hoofdbehandelaar;
 • Cliënten behandelen in een systeemgericht cognitief gedragstherapeutisch kader.

Ben jij de Psycholoog/Orthopedagoog die wij zoeken?

Voor onze locatie in Drachten zoeken wij voor het kinder- en jeugdteam een Psycholoog of Orthopedagoog voor 32 uren per week.

 • Je bent in het bezit van een afgeronde Masteropleiding Psychologie of Orthopedagogiek (incl. basis aantekening psychologisch onderzoek);
 • Je hebt kennis van en ervaring met autismespectrumstoornissen;
 • Je beschikt over zeer goede contactuele vaardigheden;
 • Je bent flexibel, proactief en je vliegt je werk met veel enthousiasme aan!

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als Psycholoog/Orthopedagoog binnen ons team vraagt veel flexibiliteit, pro-activiteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Het betreft in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd in verband met de specifieke doelgroep. In de praktijk kunnen de vaardigheden worden beoordeeld. Bij gebleken geschiktheid zal een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd worden aangeboden.
Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 60, conform cao GGZ
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Reiskostenvergoeding, aan het einde van het jaar krijg je bij Lentis een eindejaarsuitkering. Deze kun je ook gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Zelfs bij lichte belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden je vragen graag. Je kunt contact opnemen met Tanja Schreiber (Psychiater / Teamleider inhoudelijke zaken) of met Wilma de Groot (Teamleider algemene zaken) via het telefoonnummer 0512-334950.

Geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 7 juni 2020 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881


Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure.

Sollicitatiegesprek vanuit huis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het mogelijk dat Lentis het sollicitatiegesprek omzet in een videogesprek. Dit wordt vermeld in de uitnodiging van het sollicitatiegesprek.
De sollicitatie gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 30 juni 2020.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Friesland

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
07-06-2020

Startdatum:
14-05-2020

Locatie:
Drachten

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Wilma de Groot
mobiel: 06-20956303

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: