Heymanscentrum

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.


Verzorgende IG - somatiek


- Heymanscentrum, Albatros
- Groningen
- Parttime: 24 uur - 28 uur
- € 2466,72 - 3256,53 – FWG 35 
- Jaarcontract, met uitzicht op vast

Jouw toekomstige collega over het team

Aaf, verzorgende IG: "ik werk sinds 2017 bij Dignis en alweer ruim een jaar op de Albatros in het Heymanscentrum. Het is een overzichtelijk en gemoedelijk huis, ondanks het een grote locatie is. Op de afdeling is geen dag hetzelfde! Er is veel afwisseling door de verschillende ziektebeelden, maar ook komen er steeds relatief jongere bewoners bij. Hierbij vraagt iedere bewoner een andere benadering én zorg. Als team zijn we een leuke mix van jong en oud. Zo valt er altijd wat van elkaar te leren. We zijn met ongeveer 20 collega's, bestaande uit niveau 1 t/m 6. Op onze afdeling hanteren we de slogan 'zeg wat je doet en doe wat je zegt', met oog op een optimale samenwerking waarin we op elkaar mogen en kunnen bouwen."

Als verzorgende IG somatiek

  • kun je door de verschillende zorgvragen veel verpleegtechnische handelingen uitvoeren;
  • maak je het verschil voor kwetsbare ouderen met somatische aandoeningen, eventueel in combinatie met cognitieve problematiek;
  • kun je op eigen initiatief stappen zetten in jouw ontwikkeling;
  • werk je in een team waarbij er naast hard werken ook ruimte is voor plezier, zoals onze jaarlijkse zelfgeorganiseerde barbecue of andere leuke activiteit;
  • kun jij nieuwe interesses ontdekken door de verschillende doelgroepen op locatie.

Daarom is Dignis de plek voor jou

Op locatie het Heymanscentrum wonen ouderen met uiteenlopende ziektebeelden. Hierbij kun je denken aan somatiek, pg, geriatrische revalidatiezorg en niet-aangeboren hersenletsel. Binnen het Heymanscentrum zijn twee afdelingen voor bewoners met somatische aandoeningen. Jij gaat werken op één van deze afdelingen: de Klipper. Deze afdeling heeft 25 bewoners met 1 huiskamer. De afdeling is opgesplitst in noord en zuid, maar we delen als team samen de verantwoordelijkheid voor alle bewoners. We starten altijd gezamenlijk en bepalen op basis van o.a. de zorgzwaarte van iedere bewoner, wie welke taken die dag gaat oppakken.

Zo maak jij het verschil

  • Je rapporteert op zowel lichamelijk- psychisch niveau, als op het sociaal welzijn. Indien nodig evalueer je de doelen, zodat deze aansluiten op de wensen van de bewoner.
  • De bewoners begeleiding en ondersteuning bieden bij ADL-activiteiten.
  • Je deelt medicatie en draagt zorg voor verpleegtechnische handelingen.
  • De bewoners structuur bieden en zorgdragen voor een veilige en rustige woonomgeving.
  • Je bent in staat om veranderingen in (acute) situaties snel te signaleren en hierop te handelen.

Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken rondom de cliënt. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:
• Een bruto maandsalaris van minimaal € 2466,72 tot maximaal € 3256,53 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 35.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
• Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
• Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
• 8% vakantiegeld op basis van elke maand waarin je salaris hebt ontvangen.
• 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek.
• Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.
• Mogelijkheid tot deelname aan activiteiten, projecten en werkgroepen. Bijvoorbeeld het verbeteren en vernieuwen van de zorg of meedenken over beleid in de Professionele Adviesraad.
• Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Dit zoeken we in jou

Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de bewoners en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de bewoners verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de bewoner: belevingsgerichte zorg. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

Op dit moment zijn we het team aan het opbouwen. En zijn daarom ook opzoek naar medewerkers die hieraan aan willen meebouwen en niet bang zijn om initiatieven te nemen. Er liggen mooie uitdagingen binnen het team, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om zichzelf verder te ontwikkelen. We zijn op zoek naar collega's die stevig in hun schoenen staan en opzoek zijn naar een uitdagende baan.

Verder heb je:
• een diploma verzorgende IG;
• kennis van ziektebeelden en cognitieve problematiek waaruit bepaald gedrag naar voren komt;
• de bereidheid om indien nodig in te springen op de andere somatische afdeling;
• affiniteit met ouderen met een somatische aandoening;
• de bereidheid en flexibiliteit om alle diensten te draaien;
• een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding.

Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier. We zijn benieuwd naar je en nemen snel contact met je op.
Wil je eerst meer weten of vrijblijvend een dienst meelopen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met Jodie Steen, Locatiemanager via 06-10164202 Tot snel!

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
28-04-2024

Startdatum:
10-04-2024

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Jodie Steen
tel.: +31 610164202

Bedrijfspagina:
http://www.lentis.nl