Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en forensische gezondheidszorg waarbij we voornamelijk werkzaam zijn in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Lentis bestaat uit ongeveer 3000 medewerkers. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen. We zijn een grote organisatie, maar geloven in kleinschalige zorg. Wij vertrouwen erop dat we op die manier persoonlijk, open en oplossingsgericht kunnen werken.


AIOS Psychiatrie, Opleiding Psychiater (A-opleiding)


Word jij onze nieuwe aios? Lentis zoekt artsen in opleiding tot psychiater!

Jaarlijks kunnen bij ons 6 artsen instromen in de opleiding tot medisch specialist in de psychiatrie (AIOS). De opleiding start twee keer per jaar (april en oktober). Solliciteren voor deze opleidingsplekken kan het hele jaar door. De startdatum van de opleiding wordt bepaald op basis van beschikbare plekken en de voorkeuren en mogelijkheden van de kandidaat.

Als aios..

  • word je opgeleid tot medisch specialist psychiatrie;
  • krijg jij de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in het werken met verschillende doelgroepen, cliënten en het werk op verschillende afdelingen binnen Lentis;
  • kom je terecht in een organisatie waar je na je opleiding direct aan het werk kunt.

Daarom is Lentis de plek voor jou

Het vak psychiatrie, is gezien de maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen, steeds in beweging. Voor de psychiater zijn er – gelet op diens medische belangstelling en persoonlijkheid - veel keuzemogelijkheden in deelgebieden van de psychiatrie, ook later in de beroepscarrière.

Lentis biedt een volledige opleiding tot medisch-specialist psychiatrie. Tijdens de opleiding wordt naast de medisch psychiatrische aspecten van het vak uitgebreid stilgestaan bij wetenschappelijke, wetenschapsfilosofische (ethische), psychologische (psychotherapeutische) en sociale kanten van de beroepsuitoefening. Naast de basisopleiding bestaat de mogelijkheid tot verdere specialisering en wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvend oriëntatiegesprek kun je contact opnemen met Bennard Doornbos, opleider MVO psychiatrie via het secretariaat van de A-opleiding (Wieny Kampinga), via e-mail a-opleiding@lentis.nl of tel. 06-22567189.

Eerst kennismaken?

Wil je graag eerst kennismaken? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen voor een gesprek of om een dag mee te lopen met een AIOS om nader kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met Wieny Kampinga, managementassistente opleiding Psychiatrie, via a-opleiding@lentis.nl.

Ook verwijzen wij je graag naar: https://www.werkenbijlentis.nl/opleidingen/opleiding-psychiater/

Solliciteren, zo werkt het

Ben je enthousiast, reageer dan via de sollicitatieknop. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief. Bijna afgestudeerd als arts? Ook dan komen wij graag met jou in contact! Ervaar je problemen met solliciteren neem dat contact op met de afdeling Recruitment, tel. 050 - 409 7878 of via e-mail recruitment@lentis.nl.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe
Friesland
Groningen

Sluitingsdatum:
30-04-2024

Startdatum:
30-11-2023

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Bennard Doornbos
mobiel: 06-22567189

Bedrijfspagina:
http://www.lentis.nl