Holthuys

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.


Verzorgende IG - 't Holthuys


Wie zijn wij?

Uitgaan van de wensen van ouderen. Dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan.
In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven.

Een kijkje nemen in onze ambities voor de komende jaren? Klik hier: Werken bij Dignis - Dignis

Ben jij de verzorgende IG die wij zoeken?

Wij zoeken een nieuwe collega voor 't Holthuys in Annen. Het betreft een dienstverband als verzorgende voor gemiddeld 24 uren per week met wisselende diensten. Als verzorgende verzorg, verpleeg en begeleid jij onze cliënten. Het welbevinden van je cliënt en de wensen van je cliënt en zijn of haar naasten staan hierbij centraal. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Bij ons werken verzorgenden, verpleegkundigen, gastvrouwen, zorgcoördinatoren, secretaresses, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, psychologen en psychiaters.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je hebt affiniteit met ouderen met een somatische aandoening en een lichte dementieel beeld. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk. Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.
Ons werk draait om onze bewoners. Bij Dignis willen we hen altijd en iedere dag de beste zorg geven. Spreekt dit je aan? Dan ontmoeten we je graag.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als verzorgende binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Dignis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek. Dat vullen we aan met:
• Een salaris dat is ingedeeld in FWG 35, conform de cao VVT;
• Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
• Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
• De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
• Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
• De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Geïnteresseerd?

Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier t/m uiterlijk 28 april 2024. We zijn benieuwd naar je en nemen snel contact met je op.
Wil je eerst meer weten over de functie of vrijblijvend een dienst meelopen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met locatiemanager Sjoerdtje Dam via 06-57317148. Tot snel!
Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via werken@dignis.nl.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Referenties opvragen kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
28-04-2024

Startdatum:
16-04-2024

Locatie:
Annen

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Sjoerdtje Dam
tel.: +31 0657317148

Bedrijfspagina:
http://www.lentis.nl