De Wiekslag

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.


EVV - De Wiekslag


- De Wiekslag
- Norg
- Parttime: 24 uur - 28 uur
- €2.695,33- € 3.502,58 – FWG 40
- Vast contract

Jouw toekomstige collega over het team

Patricia, EVV'er: " op de afdeling somatiek werken we met +- 20 collega's. Het team bestaat uit de functies helpende, verzorgende IG en twee verpleegkundigen. We zijn een hecht team en kunnen echt op elkaar bouwen.
Ik werk sinds 2015 bij Dignis en ervaar het als een fijne werkgever met veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling. Zelf heb ik hier de opleiding tot verpleegkundige kunnen doen. Als je het leuk vindt om aandachtsvelder te zijn, kun je je hier voor opgeven. Verder zijn er korte lijntjes binnen de organisatie, waardoor je snel bij de juiste mensen terecht komt. "

Als eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) somatiek

 maak je het verschil voor kwetsbare ouderen met somatische klachten, eventueel gecombineerd met lichte dementie of psychiatrische problematiek;
 vervul jij een coördinerende rol in de zorg rondom de bewoners;
 werk je op een kleine en gemoedelijke locatie;
 heb jij samen met de collega EVV een voortrekkersrol binnen het team;
 heb je naast de dagelijkse zorgverlening veel aandacht voor het welzijn van de bewoners

Daarom is Dignis de plek voor jou

Locatie de Wiekslag is onderverdeeld in een afdeling PG (De Omloop) en afdeling somatiek (De Bonkelaar). Voor deze functie kom je te werken op de afdeling somatiek. De doelgroep is erg veelzijdig. Dit zorgt voor enorme drukte op sommige momenten, maar ook voor erg leuke gesprekken en uitingen van waardering. Je kunt namelijk echt een connectie maken met de bewoners en sommigen hebben het hart op de tong.
De afdeling is onderverdeeld in 3 gangen (blauw, rood en wit). Aan elke gang zijn 2 EVV'ers verbonden. Jij bent werkzaam op gang rood waar 10 bewoners verblijven. Ondanks je aan één gang bent verbonden, kan er altijd geschakeld worden met de collega's van de andere twee gangen.

Zo maak jij het verschil

• De zorg rondom de individuele bewoner coördineren en vorm geven. Dit uit zich bijvoorbeeld in opnamegesprekken en het aanvragen van indicaties.
• Je bent eerste aanspreekpunt voor mantelzorgers, familie en andere disciplines.
• De bewoners begeleiding en ondersteuning bieden bij ADL-activiteiten.
• Je bent verantwoordelijk voor het zorgplan van de bewoners.
• Delen van medicatie en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen.

Dit krijg je van ons

In het kader van zelforganisatie krijg je de ruimte om eigen/in het team professionele afwegingen te maken rondom de bewoner. Je krijgt als individu de verantwoordelijkheid voor het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden we jou verschillende opleidingen en (online) trainingen aan.

Wat we je daarnaast bieden:

• Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.620,33 tot maximaal € 3.417,15 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 40.
• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris.
• Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
• Onregelmatigheidstoeslag (ORT).
• 8% vakantiegeld op basis van elke maand waarin je salaris hebt ontvangen.
• 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek.
• Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.
• Mogelijkheid tot deelname aan activiteiten, projecten en werkgroepen. Bijvoorbeeld het verbeteren en vernieuwen van de zorg of meedenken over beleid in de Professionele Adviesraad.
• Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Dit zoeken we in jou

Allereerst dat je liefdevolle zorg verleent, contact maakt met de bewoners en hun vertrouwen en aandacht geeft. De achtergrond, leefstijl, voorkeur, wensen en behoeften van de bewoners verschillen sterk van elkaar. Je bent gericht op het leren kennen en begrijpen van de bewoner: belevingsgerichte zorg. Bekijk hier meer over waar Dignis voor staat

Tegelijkertijd kun jij overzicht houden en weet jij van iedere bewoner wat er speelt. Je weet de balans te vinden tussen jouw werkzaamheden in de directe zorg en jouw rol als EVV'er. Verder heb je:
• een diploma verzorgende IG, aangevuld met de opleiding voor eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV) of diploma gespecialiseerd verpleging psychogeriatrie(GVP) of een diploma verpleegkundige (niveau 4);
• (enige) kennis op het gebied van de ouderenzorg en psychogeriatrie;
• de bereidheid en flexibiliteit om alle diensten te draaien (dag, avond, weekend,
nacht);
• een verklaring omtrent gedrag (VOG), hiervoor ontvang je van ons een aanvraaglink bij indiensttreding.

Solliciteer of maak vrijblijvend kennis

Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier t/m uiterlijk 28 april 2024. We zijn benieuwd naar je en nemen snel contact met je op.
Wil je eerst meer weten over de functie of vrijblijvend een dienst meelopen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met locatiemanager Inge Smit via 06-22035184. Tot snel!

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via werken@dignis.nl.

 

 

 

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
28-04-2024

Startdatum:
16-04-2024

Locatie:
Norg

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Inge Smit - van Bescouw

Bedrijfspagina:
http://www.lentis.nl