In overleg

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en forensische gezondheidszorg waarbij we voornamelijk werkzaam zijn in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Lentis bestaat uit ongeveer 3000 medewerkers. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen. We zijn een grote organisatie, maar geloven in kleinschalige zorg. Wij vertrouwen erop dat we op die manier persoonlijk, open en oplossingsgericht kunnen werken.


Vakantiewerk in de zorg binnen de psychiatrie


M. de Jong

Als vakantiekracht bij Lentis..

  • krijg jij de kans ervaring op te doen in de psychiatrie;
  • werk je met een gevarieerde doelgroep, namelijk cliënten met een psychiatrische aandoening en/of co-morbiditeit;
  • ga je samen met jouw collega’s en cliënten een leuke zomer tegemoet!

Hoe ziet jouw vakantiewerk bij Lentis eruit?

Dat het werken in de zorg leuk is, hoeven we jou niet te vertellen. Jij bent namelijk al werkzaam in de zorg en/of volgt een zorgopleiding. Je vindt het leuk om cliënten in hun dagelijkse activiteiten te begeleiden en ondersteunen. Je stimuleert de zelfredzaamheid van jouw cliënten, maar waar nodig biedt jij graag jouw hulp aan.

Bij Lentis ga je werken met mensen die vanwege een psychiatrische aandoening (tijdelijk) zijn aangewezen op begeleiding en/of behandeling. Ook kun je te maken krijgen met co-morbiditeit, zoals angst, dwang of trauma. Als zorgprofessional in spé kun je zelf aangeven wat je graag zou willen doen en hoeveel uren je wilt werken. Samen gaan we op zoek naar de leukste plek voor jou!

Dit krijg je van ons

Als vakantiekracht ontvang je van ons:

  • Een bruto uurloon vanaf € 13,03. Dit is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Voor vakantiekrachten vanaf 21 jaar geldt een bruto-uurloon vanaf € 13,42.
  • Een vakantiekrachtencontract of een tijdelijk contract. Dit is afhankelijk van de periode waarin jij beschikbaar bent.
  • Reiskostenvergoeding.

Wat we van jou vragen

  • Je volgt op dit moment één van de volgende opleidingen: verzorgende IG, mbo-verpleegkundige, hbo-verpleegkundige, fysiotherapie, ergotherapie of geneeskunde en je zit minimaal in het tweede leerjaar. Volg je een andere zorgopleiding en wil je de mogelijkheden weten? Neem gerust contact met ons op.
  • In verband met de doelgroep waar je mee gaat werken, hanteren we een minimale leeftijd van 16 jaar.
  • Je bent minimaal 4 weken beschikbaar in de periode van 1 juli t/m 1 september. Ben je eerder beschikbaar? Geef dit dan vooral aan.
  • Je bent bereid in wisselende diensten te werken. We gaan graag met je in gesprek over het aantal uren.

Vrijblijvend kennismaken

Wil je meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend kennismaken? Dat mag altijd! Je kunt ons bereiken via recruitment@lentis.nl of via 050 – 409 7878.

Solliciteren, zo werkt het

Kom jij één van onze teams versterken? We zijn hartstikke benieuwd naar je. Het aanmelden is heel gemakkelijk. Via de button ‘solliciteer direct’ kun je meteen jouw cv uploaden. Geef in het sollicitatieformulier ook vooral aan waar jouw voorkeuren liggen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

We zien je graag deze zomer op één van onze locaties!

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Seizoenarbeid

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
30-06-2024

Startdatum:
22-04-2024

Locatie:
Diverse locaties

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Milena de Jong
mobiel: 06 - 57402562

Bedrijfspagina:
http://www.lentis.nl