Dignis

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.


Vakantiewerk - Facilitair Medewerker


Goed verdienen, nieuwe mensen ontmoeten én genoeg tijd voor alle terrasjes, een vakantie of iets anders leuks. Dat is wat jou te wachten staat als je bij Dignis aan de slag gaat! Jouw gastvrijheid en aanpakkersmentaliteit kunnen we bij Dignis goed gebruiken. Je gaat namelijk aan de slag binnen de facilitaire dienst van Dignis, waarbij je werkzaam bent in de schoonmaak of als receptionist.

Waarom jij ons zoekt 
Het fijne aan het werken als vakantiekracht bij Dignis is, dat jij onder precies dezelfde voorwaarden werkt als al je andere collega’s, namelijk:

  • Een goed salaris tussen de €13,78 - €16,72 per uur.
  • Flexibele contracturen.
  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer. 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
  • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek. 
  • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.  

 

Hoe vakantiewerk als facilitair medewerker bij Dignis eruit ziet
Bij Dignis leveren we zorg aan ouderen met verschillende zorgvragen in Groningen en Drenthe. Het gaat om locaties in Groningen-stad, Annen, Norg, Eelde en Zuidlaren. Om de zorg goed te kunnen leveren is de facilitaire dienst onmisbaar. Zij zijn verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van voeding, horeca, textielverzorging, receptie, schoonmaak, logistiek en beveiliging.

  • Als vakantiekracht bij de facilitaire dienst verricht je schoonmaakwerkzaamheden van de algemene ruimtes, kantoorruimtes en de cliënt gebonden ruimtes. Hiermee zorg je voor een hygiënische werk- en leefomgeving voor zowel cliënten als medewerkers en bezoekers. Of werk je bij de receptie en ben je het eerste gezicht en aanspreekpunt op locatie voor bezoekers, bewoners en medewerkers.

Je gaat ongeveer 3 tot 5 diensten per week werken. De werktijden voor de schoonmaak zijn voornamelijk tussen 7:30 uur ’s ochtends en 14:00 uur ’s middags. Voor de receptie zijn de werktijden tussen 07.30 ’s ochtends en 20.00 in de avond.

Wat we van jou vragen 
Met jouw kwaliteiten zorg jij bij ieder contact voor een warme en huiselijke beleving van Dignis. Dit doe jij zowel aan de telefoon, als aan de balie en tijdens jouw schoonmaakwerkzaamheden. Wat we verder van jou vragen:

  • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar.
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.
  • Je hebt een representatief en verzorgd voorkomen.
  • Je bent beschikbaar in de periode van 1 juni t/m 15 september 2024.
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) aanleveren. Je ontvangt een aanvraaglink bij indiensttreding en de kosten worden door ons vergoed.

Solliciteren & Contact
Pak je gelijk door? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt direct solliciteren via het sollicitatieformulier. We zijn benieuwd naar je en nemen snel contact met je op. Wil je eerst meer weten of vrijblijvend een dienst meelopen? Je bent van harte welkom. Gewoon even bellen met Annemiek Botma (06-45491228) of Karin Bloem (06-21852240). Hopelijk zien we jou binnenkort bij één van onze locaties!

  • Voor vragen over jouw sollicitatie kun je ons bereiken via werken@dignis.nl.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
07-05-2024

Startdatum:
01-06-2024

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Annemiek Botma
mobiel: +31 06 45 49 12 28

Karin Bloem
mobiel: 06-21852240.

Bedrijfspagina:
http://www.lentis.nl