Delfzijl ambulant en kort durende dagbehandeling

Lentis Ouderen- en Volwassenenpsychiatrie helpt volwassenen met psychische of psychiatrische problemen. Ons doel is het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. We voelen ons verantwoordelijk voor iedereen die onze specialistische zorg nodig heeft en bieden een breed aanbod in zowel stad als regio. Wij staan met ons zorgaanbod midden in de maatschappij, zijn dynamisch en innovatief en bieden, waar nodig, 24 uur per dag zorg in een keten. We zijn gedreven door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en inhoudelijke deskundigheid en zijn trots op het werk dat we doen.


Psychiater Delfzijl


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychiater voor 24-32 uren per week. U heeft een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater en bent BIG-geregistreerd. U heeft affiniteit en ervaring met de behandeling van de SGGZ doelgroep. U kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorisch kaders en procedures en op basis van het behandelplan. Daarnaast bent u flexibel, collegiaal en ondernemend.

Voelt u zich aangesproken tot onze manier van werken en de kernwaarden : toegankelijk, optimistisch en specialistisch en bent u enthousiast over het samenwerken met ketenpartners, met hart voor de ambulante psychiatrie? Dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet.

Wat houdt de functie in?

  • Als psychiater bent u werkzaam binnen een multidisciplinair team
  • U werkt in de specialistisch generalistische zorg (SGGZ)
  • Participatie in de 24- uurs dienst
  • U verricht psychiatrisch onderzoek en farmacotherapie ten behoeve van de behandeling
  • U overlegt met het team en adviseert het team over complexe problematiek en behandeling
  • Een actieve rol in de communicatie, advisering en consultatie naar de huisartsen en ketenpartners, alsmede psychiatrische consulten in een algemeen ziekenhuis
  • Coachen en superviseren van behandelaren en opleidelingen
  • Bijdragen aan ontwikkeling en innovaties binnen de curatieve zorg
  • Zorgdragen voor een veilig, gezond en professioneel behandel- en werkklimaat
  • Werken in een professionele en dynamische werkomgeving binnen een zelfstandig, professioneel, deskundig, enthousiast en betrokken team.

Wat bieden wij?

Het salaris is volgens de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de cao GGZ. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijgt u bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kunt u desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen u graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer R (Roelf) Schoenmaker, teamleider algemene zaken, bereikbaar via telefoonnummer 06-13361784.

Geïnteresseerd?

Graag online solliciteren middels het sollicitatieformulier.

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De afdeling HR helpt u graag verder op weg en is bereikbaar per mail: hrservice@lentis.nl of op telefoonnummer: 050-4097310.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
12-04-2020

Startdatum:
26-03-2020

Locatie:
Delfzijl

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Roelf Schoenmaker
tel.: +31 0596.649191
mobiel: 06-13361784

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: