Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.


Vakantiekracht(en)


Vakantiekracht bij Dignis/Lentis

Kom jij onze cliënten en bewoners helpen met de zorg deze zomerperiode? Wij zoeken voor de zomermaanden vakantiekrachten voor verschillende locaties in Groningen en Drenthe. Meld je vandaag nog aan en ga bij Dignis/Lentis aan de slag!

Wie ben jij?

Jij bent een scholier of student die graag de handen uit de mouwen willen steken tijdens de zomermaanden en je bent iemand waar onze cliënten op kunnen vertrouwen.

Studeer je MBO-V, HBO-V, Geneeskunde, Social Work of word je opgeleid tot Verzorgende IG of Helpende? Dan ontvangen we je graag als vakantiekracht bij Dignis/Lentis.
Afhankelijk van je zorgopleiding en studiejaar is het ook mogelijk om buiten de zomerperiode in aanmerking te komen voor een bijbaan.

 

Waar ga je werken?

Als vakantiekracht ga jij werken bij voornamelijk Dignis – onderdeel van Lentis. Dignis zit verspreid over de provincies Groningen en Drenthe. Naast de stad Groningen kun je werken in Zuidlaren, Norg, Annen en Eelde. Daarnaast heeft Lentis ook nog locaties in Stadskanaal, Winschoten en Delfzijl.

Meld je direct aan!

Jij wilt die vakantiebaan bij Lentis! Hoe nu verder? Ga naar onderstaande pagina en vul het online formulier in.

Let op! Solliciteren kan alleen via de website:

https://www.werkenbijlentis.nl/vakantiekracht

Vragen?

Mail dan je vraag naar vakantiehulpen@lentis.nl of neem tussen 09.00 en 13.00 uur contact op met de Helpdesk HR via telefoonnummer 050-4097007.

 

 

Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk

Werkuren:
Flexwerken

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
26-07-2020

Startdatum:
21-01-2020

Locatie:
Groningen

Company homepage:
http://www.lentis.nl