Regio Oost

De ambulante ouderenpsychiatrie biedt kortdurende en langdurende ambulante behandeling aan oudere mensen met problemen en beperkingen voortvloeiende uit een psychiatrisch ziektebeeld. Werkend vanuit de kracht van elke discipline wordt specialistische diagnostiek, behandeling, begeleiding en advies geleverd aan de doelgroep. Regio Oost omvat de woonkern Winschoten, Veendam, Stadskanaal en Delfzijl.Verpleegkundig Specialist


Voor het ambulante regioteam van de Ouderenpsychiatrie zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist in de Specialistische Ouderenpsychiatrie voor 24 tot 36 uur per week. 

Wat houdt de functie in?

Wij bieden je een combinatie van werkzaamheden in een kleinschalige klinische setting van de Ouderenpsychiatrie en een ambulant veld waartoe ook huisbezoeken en poli klinische werkzaamheden behoren. Hiermee biedt deze functie je de unieke mogelijkheid om zowel intramurale als extramurale behandelingen vorm te geven. Verder houdt je je bezig met:

 • Verrichten van diagnostiek in (ambulante) crisissituaties, voert daarbij gerichte interventies uit, als regiebehandelaar behandelplannen opstellen en evalueren
 • Fungeren als intermediair tussen verwijzers, dienstdoende artsen, huisartsen, behandelaars en medewerkers van de 24-uursdienst
 • Verrichten van intakes, draagt zorg voor diagnostiek en indicatiestelling naar de juiste doorverwijzing;
 • Deelname aan multidisciplinair overleg en heeft een coördinerende rol in het zorgproces en/of behandeltraject rondom de toegewezen cliënten
 • Verrichten van medisch en psychiatrisch onderzoek bij patiënten
 • Supervisie geven aan de verpleegkundig specialist i.o.
 • Als verpleegkundig specialist neem je deel aan de 24-uursdienst van Lentis.

Wie zoeken wij?

Als verpleegkundig specialist beschik je over een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en ben je als zodanig BIG-geregistreerd. Je hebt ervaring met crisissituaties en/of acute zorg. Je beschikt over goed ontwikkelde contactuele, communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Daarnaast ben je:

 • Stressbestendig en hebt een flexibele instelling
 • Een ontwikkelingsgerichte collega die wil bouwen aan de rol en positie van verpleegkundig specialist binnen het team.
 • Beschik je over kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Beschik je over kennis van de sociale kaart
 • In het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 65, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, een iPhone, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Het betreft een multidisciplinair specialistisch team waarin je de ruimte krijgt om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Naast poliklinische werkzaamheden verricht je huisbezoeken in de regio. Dit maakt de functie afwisselend en je hebt daarbij zelf veel eigen regie over de indeling van je werkzaamheden.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie. 

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Anita Heidstra (psychiater inhoudelijke zaken) telefoonnummer 06 10873137, Diana Bleeker (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) telefoonnummer  06 51758506 of Geert Aldershof (vestigingsmanager algemene zaken) telefoonnummer 06 53716932.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 6 april aanstaande. Ondervind je problemen met het online solliciteren?

De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur, tel. 050 - 409 7007.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Sluitingsdatum:
06-04-2020

Startdatum:
11-03-2020

Locatie:
Winschoten

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Geert Aldershof
mobiel: 0653716932

Company homepage:
http://www.lentis.nl