Lindenhoek

Binnen de afdeling Lindenhoek, onderdeel van de zorggroep Volwassenenpsychiatrie, staan wij voor het bieden van passende zorg en ondersteuning voor elke cliënt. Het is ons streven om elke cliënt te ondersteunen bij een zo gelukkig en autonoom mogelijk bestaan waarin wij rekening houden met de eigen regie van de cliënt.

Wij willen een bijdrage leveren aan het herstel van cliënten met ernstige psychiatrische problematiek. In dat kader bieden wij 24-uurs behandeling, begeleiding en rehabilitatie binnen een klinische setting.

Er wordt ondanks de ernstige psychiatrische problematiek, gedacht in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. De behandeling wordt zoveel mogelijk afgestemd op de cliënt z’n wensen en behoeften. De relatie met de cliënt is de rode draad van de behandeling, dit betekent dat iedereen die werkt op Lindehoek zorg draagt voor veiligheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.Vaste nachtdienst Lindenhoek


Wie zoeken wij?

Voor de afdeling Lindenhoek zijn wij op zoek naar een  verpleegkundige  voor 24 uur per week, een                        

VASTE NACHTDIENST

  • Die een verpleegkundige opleiding heeft gevolgd, niveau 4 , en staat als zodanig ingeschreven in het BIG register
  • Doorzettingsvermogen heeft en het ziet als uitdaging om in kleine stapjes een hoger doel te behalen.
  • Een teamplayer is, welke afspraken, structuur en eenduidig werken uitdraagt.
  • Beschikt over: veerkracht, overtuigingskracht en inlevingsvermogen.
  • In staat is om te improviseren, maar ook weet eigen grenzen te bewaken.

Je kunt je als je professional bezig houden met alle facetten van het verpleegkundige werk: verzorging en begeleiding, initiëren en coördineren, bewaken van de kwaliteit en het onderhouden van contacten zijn kernbegrippen.

Wij verwachten naast een leergierige houding en flexibiliteit, werkervaring in de psychiatrie en affiniteit met deze doelgroep. Je kunt tegen een stootje en vindt het prettig om in een team te werken, waarin humor, openheid en directheid worden gewaardeerd. Andere belangrijke competenties zijn: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid en samenwerken; maar ook analyseren, behandelen en kwaliteitsgerichtheid.

Wat houdt de functie in?

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die de overtuiging heeft, dat ook mensen met psychiatrisch ziektebeeld, recht hebben op geluk en kwaliteit van leven. Qua werkzaamheden bied je begeleiding aan patiënten wanneer dit nodig is in de nachtelijke uren. Ook draag je bij aan de uitvoering van het behandelplan voor zover dat van toepassing is in de nacht.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG functiegroep 40. De overige arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd mits u voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten. Ook biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen. 

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Richard Weening, teammanager, telefoonnummer 06-57857483.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 12 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR Service helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur, tel. 050-4097007.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Drenthe

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Nacht

Sluitingsdatum:
12-04-2020

Startdatum:
23-03-2020

Locatie:
Zuidlaren

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Richard Weening
mobiel: +31 0657857483

Company homepage:
http://www.lentis.nl