BasisGGz Lentis

We hebben van het Keurmerk Basis GGZ het Gouden Randje ontvangen en behoren tot de 5 beste Basis GGZ organisaties van Nederland waarbij we de meeste en hoogste cliënt waarderingen hebben! Daar wil jij toch ook werken?

Binnen de Basis GGZ Lentis bieden we diagnostiek en generalistische behandelingen bij lichte tot matig-ernstige, niet complexe psychische stoornissen, met momenteel 13 spreekuurlocaties in de stad en regio Groningen en sinds kort ook in Drenthe en Friesland, waar onze ambitie is om verder uit te breiden. Het uitgangspunt is goede samenhangende zorg te organiseren rond de mens met psychische problematiek, zodat deze snel en effectief kan worden behandeld. Binnen de Basis GGZ kunnen cliënten terecht die na een doelgerichte, kortdurende behandeling weer zelfstandig verder kunnen. Bij een deel van de patiënten kan face-to-face behandelen gecombineerd worden met eHealth of groepsbehandelingen.



GZ-psycholoog - Basis GGZ (regulier)


In-/extern

Dit ga je doen als GZ-psycholoog bij de Basis GGZ

Als GZ-psycholoog bij de Basis GGZ ben je werkzaam als regiebehandelaar op locaties in Finsterwolde, Stadskanaal en Hoogezand.

Je komt te werken binnen het reguliere behandelteam. Hier werk je samen met collega gezondheidszorgpsychologen, basispsychologen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, psychiaters en het netwerk van de cliënt, het sociaal domein en de specialistische GGZ om een succes te maken van de Basis GGZ Lentis.

Het is ook mogelijk om naast het reguliere team aan de slag te gaan binnen het team 100% online van de Basis GGZ. Hierin zijn wij flexibel en denken we graag met je mee.

Als regiebehandelaar houd je je bezig met het:

 • Uitvoeren van intakegesprekken, diagnosticeren en classificeren (DSM);
 • Adviseren van de cliënt en de huisarts over de indicatiestelling, behandeling, en verwijzing;
 • Uitvoeren van individuele en groepsbehandelingen, ook middels onlinemodules;
 • Regiebehandelaar zijn over de uitvoering van behandelingen van de basispsycholoog;
 • Bieden van consulten aan verwijzers en instellingen;
 • Kortdurende en doelgerichte behandelrelaties tot stand brengen, onderhouden en afbouwen;
 • Zorgdragen voor adequate registratie;
 • Zo nodig deelnemen aan interne en of externe werkgroepen, platformen en projecten;
 • Ontwikkelen van de inhoud van de Basis GGZ samen met collega's gezondheidszorgpsychologen;
 • Netwerk opzetten in een nieuwe omgeving;
 • Geven van EMDR behandelingen;
 • Eigen caseload opbouwen binnen de kaders van de Basis GGZ.

 

Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken?

Wij zoeken voor ons reguliere behandelteam een BIG-geregistreerde gezondheidszorgpsycholoog. Het betreft een functie voor 16 - 24 uur per week.

We verwachten dat je invloed wilt en kunt uitoefenen op verschillende aspecten van het speelveld waar de Basis GGZ op inzet (onder andere de relatie met verwijzers en het bevorderen van de bekendheid van ons effectieve behandelaanbod).

En verder:

 • Je komt in samenwerking met de cliënt bij kortdurende trajecten tot een passend antwoord op de concrete hulpvraag;
 • Je bent creatief, flexibel, je hebt lef en een flinke dosis doorzettingsvermogen;
 • Je kunt verbindend werken;
 • Je bent actief gericht op het maken en behalen van (team)resultaten;
 • Je bent initiatiefrijk en hebt een samenwerkingsgerichte houding richting team en samenwerkingspartners.

Wij hebben veel te bieden

Je werkzaamheden als GZ-psycholoog binnen ons team vraagt veel flexibiliteit, creativiteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Indien je voldoet aan de criteria en competenties van deze vacature bieden wij je direct een vast contract aan. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek.

Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG 65, conform cao GGZ
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Reiskostenvergoeding, aan het einde van het jaar krijg je bij Lentis een eindejaarsuitkering. Deze kun je ook gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Zelfs bij lichte belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden je vragen graag. Met alle plezier mag je een dag meelopen en zelf ervaren hoe het bij ons is. Je kunt contact opnemen met Hittina Bootsma (teamleider) via het secretariaat van de Basis GGZ, bereikbaar op telefoonnummer 050 - 522 3298.

Geïnteresseerd?

Je kunt tot en met 21 juni 2020 reageren op deze vacature. Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097881

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatiegesprek vanuit huis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het mogelijk dat Lentis het sollicitatiegesprek omzet in een videogesprek. Dit wordt vermeld in de uitnodiging van het sollicitatiegesprek.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
21-06-2020

Startdatum:
25-05-2020

Locatie:
Diverse locaties

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Hittina Bootsma
mobiel: (06)51758507

Company homepage:
http://www.lentis.nl

Deel deze vacature: