Lentis

Lentis is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, forensische gezondheidszorg en ouderenzorg voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. We verlenen Basis GGZ en Specialistische GGZ aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast bieden we naast forensische zorg, wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen vallend onder de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Lentis bestaat uit ongeveer 4000 medewerkers.


Aios psychiatrie in de opleiding tot psychiater


Wij zoeken Aios psychiatrie In de opleiding tot psychiater bij Lentis

Het vak psychiatrie is gezien de maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen steeds in beweging. Voor de psychiater zijn er – gelet op diens medische belangstelling en persoonlijkheid - veel keuzemogelijkheden in deelgebieden van de psychiatrie, ook later in de beroepscarrière.

Waarom in opleiding bij Lentis?

Lentis biedt een volledige opleiding tot medisch-specialist psychiatrie. Tijdens de opleiding wordt stilgestaan bij wetenschappelijke, wetenschapsfilosofische (ethische), psychologische (psychotherapeutische) en sociale aspecten van de beroepsuitoefening. Naast de basisopleiding bestaat de mogelijkheid tot verdere specialisering en wetenschappelijk onderzoek.

Opleider

Rikus Knegtering, A-opleider
Rogier Hoenders , Plaatsvervangend opleider/deelopleider volwassenenpsychiatrie.

Solliciteren en informatie
Er zijn in totaal 6 opleidingsplaatsen per jaar en er zijn jaarlijks 2 instroommomenten. Op 1 april en op 1 oktober.
Arts of bijna afgestudeerd als arts en geïnteresseerd in de opleiding tot psychiater? Mail dan naar Ellen Klein, secretariaat A-opleiding (a-opleiding@lentis.nl | 06-22567189)

Meer informatie: zie  https://www.werkenbijlentis.nl/opleidingen/opleiding-psychiater/

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Fulltime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
07-06-2020

Startdatum:
14-05-2020

Locatie:
Groningen

[ Solliciteren ]

Company homepage:
http://www.lentis.nl