Regio NoordOost Ambulant

Lentis Ouderenpsychiatrie Oost biedt ambulante zorg in Oost Groningen. Opnames van de OP kunnen gerealiseerd worden in Winschoten of Zuidlaren.

Daarnaast heeft de Ouderenpsychiatrie een voortgezette behandelafdeling in Winschoten en Stadskanaal.

De behandeling wordt geboden door een multidisciplinair team waarin samenwerken:
klinisch psycholoog; psychiater; verpleegkundig specialist; senior gedifferentieerd verpleegkundigen en gedifferentieerd verpleegkundige.Psychiater - Ambulante Ouderenpsychiatrie Oost


Wie zoeken wij?

Wij zijn, ten behoeve van de ambulante ouderenpsychiatrie op zoek een enthousiaste Psychiater. Uren zijn in overleg, de standplaats is Stadskanaal.

We zoeken een collega die

 • Een afgeronde opleiding tot (ouderen)psychiater heeft en bent als zodanig geregistreerd.
 • Affiniteit heeft met de klinische en ambulante psychiatrie en met de doelgroep ouderen.
 • In staat is om zelfstandig te werken maar ook om samen te werken binnen een multidisciplinair behandelteam.
 • Beschikt over zorginhoudelijke expertise en interesse heeft in het verder ontwikkelen van behandelbeleid en -programma's en het verhogen van de kwaliteit.
 • Innovatief is en creatief denkt.
 • Het belang van correcte registratie en verslaglegging onderschrijft.
 • Goed in staat is de behandelinhoud en bedrijfsresultaten met elkaar te verenigen

Wat houdt de functie in?

 • Gespecialiseerde in- en/of externe diagnostische onderzoeken uitvoeren, gericht op psychiatrische problematiek en bepaalt de behandeltermijn en mate van urgentie.
 • Verantwoordelijk zijn voor uitvoering en borging van medisch psychiatrische aspecten van de cliëntenzorg en uitvoering van de BOPZ regelgeving.
 • Als behandelaar stel je individuele psychiatrische behandelplannen op, evalueert deze en stelt zo nodig bij.
 • Psychiatrische en psychotherapeutische hulpverlening uitvoeren, onder meer door medicatie voor te schrijven, psychiatrische behandelingen te indiceren en patiënten/cliënten te behandelen.
 • Optreden in acute- (en) crisissituaties waarbij medisch en/of psychiatrisch handelen vereist is.
 • Voorlichting geven aan medewerkers, cliënten en familie over behandeling en behandelmethoden.
 • Supervisie en werkbegeleiding geven, en kan je gevraagd worden klinische lessen te geven.
 • Ontwikkelen, onderzoeken en implementeren van nieuwe vormen van behandeling.
 • Deelnemen aan het kennisnetwerk ouderenpsychiatrie binnen de regio Oost Groningen ('zorg dichtbij') en je hebt een voortrekkersfunctie ten aanzien van de nieuwe behandelvisie.
 • Desgewenst verrichten van researchactiviteiten en (bijdragen aan) wetenschappelijk onderzoek.

Wat bieden wij?

Een boeiende en dynamische baan op een afdeling die vanwege de fase waarin deze zich bevindt veel kansen biedt aan de eigen professionele ontwikkeling met veel ruimte voor vindingrijkheid.

Je verdient conform de AMS regeling van de CAO GGZ, de overige arbeidsvoorwaarden zijn ook overeenkomstig de cao GGZ. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan – tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen – en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere Informatie is verkrijgbaar bij De heer G. Aldershof vestigingsmanager algemene zaken OP Ambulant Oost/Maarsheerd 06-53716932 of mevrouw A. Heidstra, psychiater 06-10873137.

Geïnteresseerd?

Je kunt online solliciteren tot en met zondag 27 oktober aanstaande. Ondervind je problemen met het online solliciteren? HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze tijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of rechtstreeks bellen naar de HR assistent via tel.: 050 409 7881

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Groningen

Vacaturetype / functietype:
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
27-10-2019

Startdatum:
14-10-2019

Locatie:
Stadskanaal

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Geert Aldershof
mobiel: +31 0653716932

Company homepage:
http://www.lentis.nl